10:16
ПОДОРОЖ В КРАЇНУ КАЗКИ
 19 листопада 2013 року до нас  завітали гостіЧернівецький академічний обласний театр ляльок, Лауреат премії ЛМВ НСТД України «Галицька Мельпомена». Для учнів 1 – 6 класів випала чудова можливість переглянути виставу «Веселі перегони», режисер-постановник якої є  Іван Бутняк.
 Театральне видовище стало культурною подією, інформаційно-мистецьким джерелом та справжньою розвагою для дітей. За допомогою ляльок актори Чернівецького театру допомогли дітям знову поринути в чарівний світ казки, створивши яскраві образи головних персонажів – їжачків, зайця та сороки.
 В образах тварин і птах вдало передано характерні риси людського характеру та поведінки. Актори-лялькарі вдало та професійно вклали в «уста» ляльок не тільки навчально-пізнавальну інформацію, а і повчальний зміст та народну мудрість.
Музичний супровід, яскраві декорації, неочікувані спецефекти вразили учнів та вчителів школи, які впродовж вистави підтримували акторів гучними оплесками.
Вистава справила приємні та захоплюючі враження на глядачів, адже теми про дружбу, хвастощі, кмітливість, справедливість завжди є актуальними. 
На завершення свята-зустрічі, сховані від глядача «ляльки» відкрили для дітей секрет майстерності, а саме – учні «вживу» - коли  глядачі здатні побачити, як відбувається процес керування ляльками, мали змогу торкнутись та керувати ними. 
Завдяки казці – животворного джерела дитячого мислення, гості та вчителі допомагають розвивати інтелектуальні, моральні та естетичні почуття у дітей, які народжуються в душі дитини під враженням казкових образів, стимулюючи потік думки.
Наші  учні  чекатимуть на нову зустріч з Вами!
 
Категорія: Світ навколо нас | Переглядів: 580 | Додав: Svitlana | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]