20:46
Перше вересня - свято усіх свят
1 вересня в Кольчинській загальноосвітній школі I-IIIступенів відбулося свято Першого дзвоника
Перший день осені... Він знаменний тим, що всі квіти в цей день вклоняються школам, які відкривають свої двері учням, батькам, вчителям та всім бажаючим.

Кольчинська ЗОШ І-ІІІ ступенів радо зустріла і вітає з Днем Знань на своєму шкільному подвір'ї всіх тих,для кого цей навчальний рік буде останнім і вирішальним, тобто випускників 11 класів, тих, для кого вперше пролунає шкільний дзвінок - першокласників, тих, хто долає сходинки шкільного життя, шановних батьків, вчителів, жителів смт Кольчино.

Дуже приємно, що Перший дзвоник 2012 разом з нами відзначили поважні гості, а саме головний спеціаліст відділу освіти Зварич В.Ю. та методист відділу освіти Фаринич В.І. (Щирі вітання Вам, як мамі нашого випускника Зварича Дмитра та батька учениці 2 класу Фаринич Алінки!), голова селищної ради Дуб М.В., член ветеранської ради Мукачівського району, колишній директор школи Удут В.І.

Перші слова привітань та подяка батькам пролунали з уст чарівної жінки, директора Кольчинської ЗОШ І-ІІІ ступенів Удут Х.В., подяка педколективу школи та пильні й справедливі настанови - від представників відділу освіти Зварич В.Ю. та Фаринича В.І., найщиріші побажання, творче співробітництво - від голови селещної ради, і звісно, незабутня згадка про перших вчителів, здійснення найзаповітніших мрій та планів - від колишнього директора школи Удута В.І.
А учні школи, в свою чергу, вкотре довели всім, особливо батькам, що в стінах Кольчинської ЗОШ І-ІІІ ступенів зростатимуть здоровими, розумними, вихованими, чуйними, творчими. Доказом цього були виступи наших юних "зірок-артистів": учениці 11-Б класу Пушкарович Марини (пісні "Здраствуй, школо", "Одинадцятикласниця"), учнів 4-А класу Богдана Даніели та Пушаровича Станіслава (пісня "Школа, школа, школа!"), учня 5-Б класу Горвата Віталіка (пісня "Я малюю") та дівчат-солістів 2-Б класу (пісня "Шкільний дзвінок"). Випускники школи підготували іменинникам цікаву і незвичну програму, зокрема учні школи мали нагоду зустрітися з казковими героями Мікі і Міні (виконавці Порахнавець Дарина та Кость Вікторія) і на згадку про першовересневий ранок діти отримали повітряні кульки з солодкими сюрпризами.
На завершення свята право надати перший дзвоник мали учениця 1 класу Напуда Ніколь та учень 11 класу Зварич Дмитро.
Дирекція школи разом з класними керівниками запросила учнів, їх батьків та гостів свята на перший урок, присвячений спорту та здоровому способу життя.
Тож хай рушничком на щастя стелиться шкільний поріг,
               В країну Знань щасливих Вам доріг!
Категорія: Свято | Переглядів: 968 | Додав: Svitlana | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]