14:00
Пам'ятаємо, ПЕРЕМАГАЄМО-2022!

     Сьогодні, у День пам’яті та примирення, ми вклоняємось перед усіма, хто захищав світ від нацизму. Боронив рідну українську землю та загинув у роки Другої світової війни. Ми відзначаємо подвиг українського народу та його внесок у перемогу Антигітлерівської коаліції. В ніч з 8 на 9 травня світ зустріне першу хвилину миру – мить падіння та капітуляції нацистського режиму.
     Всього за одну мить можна змінити світ. Можна врятувати його. А можна – знищити. Віддати наказ на перший обстріл, наслідком якого стануть десятки мільйонів людських життів.
     У цей день Україна та наш освітній заклад разом з усім цивілізованим світом промовляє: Never again. Ніколи знову. Сьогодні це два найважливіших слова для історії людства та його майбутнього. І вони не можуть стати просто формальністю.
     Нажаль історія повторюється…
     В ніч на 24 лютого Росія розпочала повномасштабну війну з Україною, в нашій країні запроваджено воєнний стан та оголошено загальну мобілізацію.        
     Військові дії та обстріли торкнулися всіх областей України, але МИ так просто не здамося! Збройні сили України, включаючи Повітряні сили, відбивають напад, ведуть бої та зупиняють ворога на фронті.
    Чекаємо ПЕРЕМОГИ! 
    Ми всі, а особливо молоде покоління, раді жити у світі, де панує повага та рівність, де немає місця ксенофобії та расизму, адже  ми не маємо права забути, яку ціну заплатили наші предки, щоб українці мали можливість жити в такому світі. І не маємо права забути, що саме ми маємо на увазі, коли кажемо: «Ніколи знову». 

І буде мир...
І вишні зацвітуть
У рідному моєму краї.
Лелеки добру звістку принесуть:
"Кінець війні, ми ворога здолали!"

Слава Україні! Героям слава!

ПЕРЕГЛЯД ВІДЕО
 

Категорія: Події | Переглядів: 391 | Додав: innaroman1996 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]