09:47
П’ятий місяць в НУШ

      Протягом січня першокласники ознайомлювалися з такими темами : «Світ захоплень», «Я-мандрівник», «Ми- дослідники».
      Перший тиждень ми ознайомилися із захопленнями і вподобаннями наших учнів,спробували створити асоціативний кущ та діаграму.На уроках математики розв’язували завдання та конкретні життєві проблеми описані у задачах.
     Тиждень «Я – мандрівник» розпочався із утворення назви тематичного тижня.В цьому діткам допомогли магнітні літери.  Ще їм сподобалось позначення контурів транспорту через послідовне з’єднання цифр , необхідного для мандрівки Україною. Цього тижня ми готували листівки до Дня Соборності України,мандрували до Києва,дізналися історію столиці.
    Мандруюючи на південний континент ми переглянули відео про мешканців Антарктиди та навіть намалювали одного із них- пінгвіна.
    Обговорили з дітьми ситуацію звідки береться  сміття під час мандрівок і як з цим справлятися.
    Головними завданнями тижня «Ми-дослідники» було  вчити спостерігати за об’єктами навколишнього світу, робити висновки та узагальнення.Ранкове коло розпочинали із «чарівної» палички,яка начаклувала дітям хороший настрій на цілий день. Цікавими були завдання:
- на дослідження об’єктів природи за допомогою органів чуття;
-проведення хімічних дослідів;
-висівання насіння для «Живого куточка»,для подальшого дослідження.
   Переглядаючи відео,учні  дізналися про дітей –винахідників та їх винаходи.     Місяць січень ми закінчили виконанням вправи «Що мені вдалося дослідити під час навчання в школі» .

         ПЕРЕГЛЯНУТИ ФОТО 1-А                                                                               ПЕРЕГЛЯНУТИ ФОТО 1-Б

Категорія: НУШ | Переглядів: 862 | Додав: zpzp | Рейтинг: 5.0/3
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]