14:33
Останній дзвоник

     Як швидко промайнув навчальний рік. Настала хвилююча мить свята Останнього дзвоника. І для учнів, і для вчителів це чудова шкільна традиція, тепле родинне свято, яке не можна нічим замінити. 
     Чи не найповажніше на лінійку крокували «головні» школярі – одинадцятикласники, для яких цей останній дзвоник дійсно останній. Тож з класним керівником Шух О.Р. вони пройшли почесно перед присутніми та вишикувалися на  лінійці. Цьогоріч школа випускає 16-ох школярів. Цей рік  знаменується Золотим випуском, адже це 50 випуск. Саме з 1969 по сьогодні зі школи випущено 2114 випускників 11 класу, які здобули повну загальну середню освіту та отримали атестат  зрілості. З них нагороджені Золотою медаллю – 82, Cрібною -43.
     Із щирими словами побажань звернувся до учнів та вчителів школи  голова Кольчинської селищної ради Дуб М.В. та побажав всім дітям успішних іспитів, гарного літнього відпочинку, мирного неба, міцного здоров’я і найкращих перспектив. Привітала школярів також і директор школи Удут Х.В, яка  щиро зичила випускникам знайти свою життєву стежину, успішно навчатись, здобувати подальшу освіту у вузах, коледжах, і вищих навчальних закладах, щоб стати достойними, самореалізованими  щасливими людьми, гідними громадянами нашої держави. Дирекція школи підвела підсумок роботи за навчальний рік. Були нагороджені грамотами переможці предметних районних олімпіад, конкурсів. Не залишилися без подяк й батьки, які активно брали участь у шкільному житті.
     Під час лінійки звучали приємні віршовані рядки, лунали чуйні та мелодійні пісні, прикрасили свято запальні танці, крім того, до випускників звернулися й перша вчителька - класний керівник – Шух О.Р. Привітали їх цікавими музично-літературними номерами  учні 10-х класів.
     Кульмінацією дійства став дзвінок – випускник ніс на плечах першокласницю, а дівчинка голосно видзвонювала у шкільний дзвоник, оголошуючи навчальний рік завершеним. Учнів запросили на виховні години та побажали добре відпочити за літо, аби з вересня з новими силами та наснагою взятися до навчання.
  
Свято вдалося! Чудових вам канікул, школярі !

Переглянути фото
 

Категорія: Свято | Переглядів: 1652 | Додав: zpzp | Рейтинг: 5.0/2
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]