12:12
Осіння феєрія

Щедрою була сьогоднішня осінь. Адже радувала нас теплим сонечком, різнобарв'ям, але і осіннім дощем. Завітала щедра пора року і в нашу школу та принесла нам справжні осінні дари.

Тому, учні нашої школи показали свої здібності у конкурсі "Осіння феєрія" і змагались між класами на найкращий витвір з природних матеріалів. Виставка робіт була дійсно яскравою, творчою та фантастичною. Під час робочої шкільної лінійки кожен клас порадував присутніх власноруч створеними виробами та малюнками.

За найкращий осінній малюнок І місце виборов 7-Б та 9-А класи, а ІІ місце - 11-А, та 8 класи. В конкурсі "Осіння феєрія" класні колективи зайняли такі місця: І місце - 5-А, 6-Б та 5-Б класи, ІІ місце - 8 клас, 9-А, 6-А та 11-Б. ІІІ місце - 11-А, 7-Б, 7-А. А також учениці нашої школі змагались у конкурсі "Міс Осінь - 2012" у номінаціях "Представляю себе", "Моя фішка", "Осіннє дефіле". Впорались з цим завданням учениця 9-А класу Долинич Даніела та учениця 8 класу Машіка Рената і зайняли І місце. Варто відзначити роботи початкових класів, а особливо  символ добробуту -каравай. який був виготовлений учнем 2-Б класу Перестою Юрієм.

Осіння диво-казка в честь красуні Осені в нашій школі дійсно захоплювала дух, подарувала радість нашій шкільній родині. Ми неодноразово впевнилися в тому, що наші діти сповнені творчим потенціалом, інноваційністю, фантазією, тому й кожен класний колектив прийняв участь у цих цікавих конкурсах.

Нехай же ця жовтобагряна пора року радує нас та дарує легкий, піднесений та творчий настрій в дущі наших учнів.    

Категорія: Олімпіади / Конкурси / Змагання | Переглядів: 633 | Додав: zpzp | Рейтинг: 5.0/2
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]