13:31
Ой хто, хто Миколая любить !..

19 грудня слова цієї  улюбленої  пісні лунали в Кольчинській ЗОШ І-ІІІ ступенів з вуст кожної  дитини.

У народі до святого Миколая ставляться з особливою повагою, оскільки вважається, що він другий після Бога заступник на землі. Зимовий Миколай традиційно вважався покровителем землеробства і тваринництва, покровителем дітей, а також усіх бідних і знедолених. Про повагу, з якою ставились до Миколая в народі, говорить і те, що практично в кожній оселі були його ікони.

Здавна  до  свята  Миколая  урочисто готувались. Особливо чекали його  діти.

Адже й, справді, з великою радістю зустрічали святого Миколая учні 1-А та 1-Б класів. Учні разом з класними керівниками Федакою О.В. та Свистун Г.М. підготували багато віршиків, пісень, цікаві вистави на тему «У День Святого Миколая». Під   музичний супровід дівчата виконали танець «Чарівні зіроньки».
За свій талановитий виступ діти отримали гучні оплески, але найбільше вони зраділи солодким подарункам від святого Миколая.

Відмітимо, що на черговій, дванадцятій сесії 7 скликання Кольчинської селищної ради було затверджено Програму (Рішення №288 від 15.12.2016 р.) метою якої є придбання за рахунок коштів місцевого бюджету новорічних подарунків дітям - мешканцям населених пунктів селищної ради, вихованцям дошкільних навчальних закладів та учнів шкіл на території Кольчинської селищної ради.

Власне, було придбано й передано новорічні подарунки й нашій школі. Дирекція школи та батьківський і учнівський колективи, щиро завдячують селищному голові Дуб Миколі Васильовичу, Народному депутату України Ланьо Михайлу Івановичу та  депутату обласної ради Баранюку Олексію Васильовичу за те, що подарували школярам солодку радість.

Крім того, в цей святковий та щедрий на подарунки день, школярі 1-11 класів від імені Віктора Балоги також отримали солодкі подарункові набори.

Всім бажаємо веселих зимових свят !!!

ПЕРЕГЛЯНУТИ ФОТО

Категорія: Свято | Переглядів: 1134 | Додав: zpzp | Рейтинг: 5.0/2
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]