17:02
Огляд-конкурс вертепних дійств у школі

     Неповторність та таємничість Різдва не змінюється із роками. Велич цього свята неодмінно відчуває кожне серце, адже вірить у початок чогось нового та світлого.
     Різдво знаходить своє відображення у гучній коляді та родинній затишній атмосфері, спонукає до роздумів та творчості.
     Саме напередодні цього світлого християнського  свята вже традиційно в нашій школі відбувся огляд-конкурс вертепних дійств, під час якого учнівські колективи змагалися між собою, щоб якомога краще представити у своєму виступі оригінальність, представити звичаї та традиції українців, передати атмосферу зимових свят.
     Кожен  класний колектив показав на сцені своє бачення Різдвяного Дива – інсценування-вертепи, традиційні та сучасні колядки, чудові різдвяні декорації, оригінальне сценічне вбрання. Юні артисти з усіх сил намагалися сподобатись журі, тому кожен виступ був цікавим і гарним. А в складі журі були: директор школи Удут Х.В., заступник директора з навчальної  роботи Сідор О.С., заступник директора з виховної роботи – Чечур Е.О.
     Першими представили свій виступ учні 5-А класу, які вразили прекрасним сценарієм, який надихав на мир і спокій в душі.  Учні 5-Б класу показали сценку «Божі пастушки», а 6-А клас гостинно почастували присутніх смаколиками та зацікавили цікавими сценічними костюмами під час свого виступу під назвою «Різдво на порозі». Наступними виступили учні 7-А класу з інсценівкою «З колядою ідемо», під час якої учні разом виконали 3 колядки. З нетерпінням чекали своєї черги учні 7-Б класу, адже вони мали цікаві костюми та традиційну сценку про народження Ісуса. Досить незвичним був виступ учнівського колективу 8-А класу під назвою «Веселих і щасливих свят»: дівчатка були одягнені в українські вишиванки, яскраво оформили приміщення та цікаво розповіли про календарну хроніку різдвяно-новорічних свят. Колектив 8-Б класу представив передріздвяну історію на сучасний лад, виконали колядки на трьох мовах. З нетерпінням очікували свого виступу школярі-старшокласники –учні 9 класу, які підготували сценку «З Новим роком і Рождеством». Учні цікаво грали свою роль, виступ був наповнений святом і щирими посмішками, а на завершення  учні разом виконали однойменну з назвою свята пісню. Радує, що кожен учнівський колектив серйозно підійшов до підготовки вертепного дійства і  учні показали на достойному рівні свої міні-сценки.

З наступаючими різдвяно-новорічними святами, шкільна родино!

ПЕРЕГЛЯНУТИ ФОТО

 


 

Категорія: Олімпіади / Конкурси / Змагання | Переглядів: 650 | Додав: zpzp | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]