09:35
Новорічний ранок у 2-их класах "Подорож у країну Казок"

26 грудня 2012 року відбувся новорічний ранок для учнів 2-их класів" Подорож у країну Казок". Це зимове свято найочікуваніше для малят, адже стверджує дитячу мрію в чудеса, пахне ялинкою та мандаринами, дає можливість приміряти костюми та маски казкових героїв та отримати подарунки. Саме тому класоводи Куруц О.І., Штефацко В.А. та вчитель музики Стегней Н.І. приклали багато зусиль, щоб новорічний ранок став справжньою казкою і запам'ятався вихованцям надовго. З дитячих вуст звучали щирі слова привітань, новорічних побажань, лунали веселі пісні про ялинку, зимоньку, перший сніг та новорічне свято.
За легким помахом чарівної палички Феї Казок змінювалась музика і на сцені з'являлись персонажі улюблених дитячих казок: Білосніжка та веселі Гноми, Коза та семеро Козенят, Попелюшка, Ельф та Казкові Квіти - Ромашка, Гвоздика, Троянда, Фіалочка, Метелик, Червона Шапочка та Вовчик, Троє Поросят, герої казки "Рукавичка", Котигорошко, Лисичка-сестричка, Матуся-Зима та Доня-Сніжинка, Пані Метелиця та її слуга Вітер, Старий та Новий Рік, Нічка-Новорічка.
Круг ялинки водили дружні хороводи, завзято кликали та щиро зустріли Діда Мороза та Снігуроньку, з якою дівчатка кружляли у ніжному танку. Дід Мороз відмітив гарні маскарадні костюми, вміння розповідати вірші та співати пісні. У взятому в учнів інтерв'ю Снігуронька визначала, за що ж так люблять зиму малюки. У відповідь вона почула найтепліші слова про найхолоднішу пору року.
Наприкінці свята всі учні отримали солодкі подарунки.Царювала атмосфера радості та позитивних емоцій, що надовго залишиться на яскравих фотографіях та у приємних спогадах всіх присутніх на святі.
Категорія: Свято | Переглядів: 1226 | Додав: Olesya | Рейтинг: 5.0/2
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]