18:57
НОВОРІЧНЕ СВЯТО В НУШ

     Кожна дитина з нетерпінням чекає Новорічного свята. Всі бажають, щоб Новий рік прийшов неповторно, чарівно і незабутньо. Адже існує думка: як Новий рік зустрінеш, так його і проведеш. Не обминув радісний святковий настрій і учнів початкових класів рідної школи.  
     Першокласники працювали в творчій майстерні, самостійно виготовляли новорічні подарунки,  ялинкові прикраси та листівки до свята. 
     Учні 2-их класів звеселили школу веселими піснями, віршованими вітаннями.
     Учні третіх класів  зустріли свято веселими піснями. З вуст третьокласників линули щирі побажання добра, щастя і здоров’я в Новому році. 
     Четвертокласники провели свято у формі Новорічного квесту. За допомогою різноманітних завдань шукали  відповіді на запитання і розгадали сховане слово «Канікули».
     Вихованці ГПД 1 разом з вихователем Лакатош В.В. з нетерпінням чекали цього дня. Діти брали участь у конкурсі «Ялинка», прикрашали лісову красуню, співали пісеньку «Ой, яка ялинка в нас».  
     Вихованці ГПД 2 поринули в новорічну атмосферу під час виховного заняття «Новий рік приходить на поріг». Разом з виховатем Островкою А.І. діти виготовляли святкові аплікації, вивчали традиції Новорічного свята.     

     У ГПД 3 кипіла робота під керівництвом Душенькевич Т,Й. Учні зліпили паперових сніговичків, щоб прикрасити класні приміщення до свята.
     У класах панувала дружня атмосфера, посмішки, жарти та веселий сміх. Саме так і потрібно зустрічати Новорічне свято!

ПЕРЕГЛЯНУТИ ФОТО
 

Категорія: Свято | Переглядів: 337 | Додав: oktaviasadvari | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]