18:51
Нові правила життєдіяльності в школі

Шановні батьки, здобувачі освіти!

     Звертаємо вашу увагу на те, що відповідно до «Тимчасових рекомендацій щодо організації та протиепідемічних заходіву закладах освіти в період карантину в зв'язку з поширенням короновірусної хвороби (COVID - 19)», 2020-2021 навчальний рік буде незвичним. 

     Нові правила життєдіяльності в школі:
1. Перше вересня буде в новому форматі, лінійки не буде, а буде зустріч вчителя і учня, випускника з першокласником на дистанції від інших класів.
2. Вхід в школу батьків з початком навчального року суворо заборонено.
3. В школу заходять тільки учні, вчителі та персонал школи.
4. При вході в школу або в класі обробляти руки антисептиком.
5. Під час перерв учні 5-11 класів повинні ходити в масках, на уроках маски дозволяється знімати. Зміна масок кожні три години. Тому запасайтеся масками! Якщо у дітей будуть маски багаторазового використання, то обов'язково мати герметичний пакетик (zip - пакет, або папка на кнопці) один для використаної маски, інший для нової чи запасної. Для запасної одноразової маски також повинен бути пакетик. Для використаних одноразових масок в школі розмістять спеціальні урни.
6. Вчителям та персоналу щоранку будуть проводити температурний скринінг.
7. За умови поганого самопочуття учень повинен повідомити про свій стан здоров'я класного керівника або вчителя-предметника у якого урок.
8. Ви, як батьки, зі свого боку: перед виходом із дому проведіть термометрію у дитини, оцініть стан здоров'я дитини та стан здоров'я самого себе ні в якому разі не відпускайте дітей до школи з температурою, сильним головним болем, нежитем чи кашлем. Тобто, будь - які ознаки ОРВІ - і ви залишаєте дитину вдома!!!
9. Пам'ятайте про власну персональну відповідальність за правдивість інформації про стан здоров'я дитини.
10. Навчання буде в одному класі, переходити в інший кабінет будуть лише на деякі предмети типу  іноземна мова та інформатика.
11. Забезпечення питного режиму в школі не буде, тому кожен обов'язково зі своєю пляшечкою води.
12. Для кожного класу буде визначено свій вхід (вихід)  до школи і схема руху лише одними сходами, по всій школі ходити не дозволяється.

Адміністрація школи

ПАМ'ЯТКА ДЛЯ БАТЬКІВ

ПАМ'ЯТКА ДЛЯ ПРАЦІВНИКА ЗАКЛАДУ ОСВІТИ

ГРАФІК ДОПУСКУ ЗДОБУВАЧІВ ОСВІТИ ДО ЗАКЛАДУ

Переглядів: 485 | Додав: oktaviasadvari | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]