15:32
Незламний фронт відваги і доблесті

     22 вересня відзначаємо День Партизанської Слави.
Цей день - особливе свято для всіх, хто на невидимих фронтах воював за свободу нашої Батьківщини, ціною величезних зусиль наближав Перемогу. Він втілює патріотизм і відвагу сотень тисяч підпільників, їх готовність пожертвувати найціннішим, що є у кожної людини - життям. Напередодні цієї дати в Кольчинській ЗОШ І-ІІІ ступенів пройшли заходи, присвячені цьому святу. Вчителями історії Дудинець Г.В., Пушкарович І.В. проведено тематичні уроки-бесіди, де учні дізналися про про причини виникнення партизанського руху та його всенародний розмах, про ставлення радянських людей до ворогів-загарбників, героїчні вчинки пересічних  громадян , які ставали партизанами і підпільниками.
     Класні керівники 1-11 класів провели єдиний урок мужності «Пам'ять про минуле» . Для  учнів 10-11 класів  проведено  круглий стіл- "Незламний фронт відваги і доблесті"... Аудиторіїбув представлений хроніко-документальнийфільм«ЗАКАРПАТТЯ В ДРУГІЙ СВІТОВІЙ ВІЙНІ 1939-1945 р.».  Хвилиною мовчання на згадку про загиблих партизанів присутні вшанували пам'ять людей, які віддали життя за рідну землю, за єдину , соборну Україну.
     10 клас провів пошукову роботу і зібрав матеріали про жителів нашого селища, які добровільно взяли до рук зброю і мужньо стали на захист незалежності України. Попович М.І разом зі своїми вихованцями представили учням школи виховний захід на тему “Патріотами не народжуються, а виховуються”, де і познайомила з життєвими долями наших односельчан, що перебували в зоні АТО.
     В шкільній бібліотеці  представлена книжкова виставка з історичною, документальною, художньою літерату¬рою - Дорогами партизанської слави."
Ми не повиннізабувати про тих людей, якіпройшликрізьнайскладнішівипробування, відстояли право людей на свободу, врятували нашу країну та світвід нацизму. У День партизанськоїслави ми з великою вдячністю говоримо про мужність, стійкість та самовідданість. І ми вшановуємовсіх тих, хтоподарувавмайбутнє нам та нашим нащадкам.

Переглянути фото

Категорія: Події | Переглядів: 383 | Додав: zpzp | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]