19:53
Найерудованіший четвертокласник - 2019

     9 квітня 2019 року у нашій школі  відбувся розважально-інтелектуальний конкурс «Найерудованіший четвертокласник – 2019».
     У конкурсі взяли участь  20 учнів четвертих класів. (класні керівники Куруц  О.І. та Барчій Н.Є.).Гра складалась із трьох турів: відбірковий «Про все на світі» ,  письмовий тур «Одним словом»,  тур «Улюблена галузь знань» та  фінальний тур.
    Учасників ознайомили з правилами гри.  Учням наголосили, що у І турі беруть участь всі учасники, але залишаться лише 5 учнів, які візьмуть участь у півфіналі. На відбірковий тур було винесено 30 запитань. Кожне запитання оцінювалося балом . У нелегкій боротьбі п'ятеро учасників стали фіналістами. Питання,на які відповідали школярі, вимагали від учасників згадувати, міркувати, порівнювати, робити висновки, відгадувати загадки, використовуючи набуті знання з різних областей знань і свій, хоч і незначний, життєвий досвід.
     За результатами конкурсу  у півфінал війшли 5 учнів: Лендєл Олександр, Чередник Дарина, Король Дар’я, Стахов Богдан та Неуман Каріна. Фінальний тур був напружений та цікавий, за результатами цього туру троє учасників набрали однакову кількість балів. Отже, результат гри вирішиив додатковий бліц-тур, у ході якого визначено переможця.
За результатами змагань переможцями стали:
 І місце -  Стахов Богдан ( учень 4 - А класу) 
 ІІ місце -  Неуман  Каріна ( учениця 4-А класу)
 ІІІ місце  - Лендєл Олександр ( учень 4-Б класу)
     Призерів нагороджено грамотами. Всі знають, що тільки змагаючись можна здобути перемогу. А щоб   перемогти, потрібно виробляти в собі вміння практично і творчо застосувати здобуті знання у різних ситуаціях.
     Тож і переможцям, і всім учасникам гри бажаємо здійснення найкращих задумів, завзяття, натхнення, творчих злетів, успіхів у сходженні до сяючих вершин, а Стахову Богдану бажаємо перемоги в районному конкурсі  «Найерудованіший четвертокласник - 2019», який відбудеться незабаром.

ПЕРЕГЛЯНУТИ ФОТО


 

Переглядів: 377 | Додав: oktaviasadvari | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]