13:11
«Найерудованіший четвертокласник - 2017»

Знання - те, що здатне підняти людину над іншими

Д. Аддісон


   Цими днями у Кольчинській загальноосвітній школі І-ІІІ ступенів зібралися претенденти на звання «Найерудованіший четвертокласник». Це учні, які мають різні уподобання, але їх об’єднує творчість, ерудиція, обізнаність у різних галузях, інтелектуальні здібності, які вже не раз зуміли продемонструвати.

   Протягом навчального року учні на заняттях розв'язували безліч цікавих та складних завдань. І ось настав цей урочистий день. Діти звітують, змагаючись за найпочесніше звання «Найерудованіший четвертокласник - 2017».

   Підготували і провели змагання класні керівники 4 класів Юско Г.В. та Мельник О.М. До складу журі запросили заступника директора з НВР Сідор О.С., бібліотекаря школи Фізер Н.В. та медичного працівника Стаматієву Д.С.

   Конкурсна гра складалася з трьох турів. У І турі учні відповідали на питання з різних сфер науки, де потрібно вибрати лише вірний варіант відповіді. Шість учнів, які дали найбільше правильних відповідей, вийшли у півфінал. Шістка півфіналістів розіграла три путівки у півфінал, і в останньому, ІІІ турі лише один завоював звання найерудованішого. Питання, на які відповідали школярі, вимагали від учасників аналізувати, міркувати, порівнювати, робити висновки, відгадувати загадки, застосовувати набуті знання. Разом з тим це не завадило створити позитивний емоційний настрій та підтримувати групову єдність.

   За результатами змагань шкільного етапу розважально-інтелектуального конкурсу «Найерудованіший четвертокласник - 2017» Кольчинської ЗОШ І-ІІІ ступенів переможцем став Кірясов Нікіта учень 4-А класу. З чим ми його вітаємо, зичимо вдалої гри на районному етапі КОНКУРСУ!

   Цей конкурс ще раз доводить слова видатного педагога А.С. Макаренка: «В дитячому віці гра - це норма і дитина повинна завжди гратись, навіть тоді, коли виконує серйозну справу…»

Категорія: Олімпіади / Конкурси / Змагання | Переглядів: 593 | Додав: zpzp | Рейтинг: 1.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]