12:29
Найерудованіший четвертокласник
                                                            Гра – це іскорка, що запалює  вогник допитливості й любові до знань
                                                                           В. О. Сухомлинський                                               
          Знання — настільки  дорогоцінна  річ, що її не ганебно добувати з будь-якого джерела. Адже сила знань – беззаперечна. А розкрити їх допомагають розважально-інтелектуальні конкурси.
     12 квітня 2018 року у Кольчинській загальноосвітній школі І-ІІІ ступенів зібралися претенденти на звання найерудованішого четвертокласника. Це учні, які мають різні уподобання, але  їх  об’єднує творчість, ерудованість, інтелектуальні здібності, які вже не раз зуміли продемонструвати.
     Протягом року учні на заняттях розв'язували безліч цікавих та складних завдань. І ось настав цей урочистий день. Діти звітують, змагаючись за  найпочесніше звання «Найерудованіший четвертокласник - 2018».
Гра  складалася з трьох турів. У  І турі   учні відповідали на питання з різних сфер науки, де потрібно вибрати лише вірний варіант відповіді. Шість учнів, які дали найбільше правильних відповідей, вийшли у півфінал. Шістка півфіналістів розіграла три путівки у фінал, і в останньому, ІІІ турі, лише один завоював звання «Найерудованіший четвертокласник - 2018». Питання,  на які відповідали школярі, вимагали від учасників згадувати, міркувати, порівнювати, робити висновки, відгадувати загадки, застосовувати набуті знання. Разом з тим це не завадило створити позитивний емоційний настрій та підтримувати групову єдність.
     За результатами змагань шкільного етапу розважально-інтелектуального конкурсу «Найерудованіший четвертокласник-2018» переможцем став Дякун Юрій, учень 4-А класу. З чим ми його вітаємо, зичимо вдалої гри на районному етапі КОНКУРСУ!
     Тож і переможцю, і всім учасникам гри бажаємо здійснення найкращих задумів, завзяття, натхнення, творчих злетів, успіхів у сходженні до сяючих вершин.
 
 
 
 
Категорія: Олімпіади / Конкурси / Змагання | Переглядів: 685 | Додав: zpzp | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]