12:30
На зустріч з піснею!

Музика - це стенограма емоцій.
Емоції, які так важко описати,
безпосередньо передаються
людиною в музиці,
в цьому її сила і значення.

     Закарпатська обласна філармонія – гордість нашого краю, яку було створено у 1946 році. Перша концертна установа Закарпаття була покликана популяризувати кращі зразки світової музичної культури та розвивати професійне виконавське мистецтво на теренах наших краєвидів,  на базі установи розпочали роботу Закарпатський ансамбль пісні і танцю, симфонічний та духовий оркестри, естрадний ансамбль та кілька солістів.
     І ось, вони знов у нас у гостях! 
     26 травня учні нашого освітнього закладу запам’ятають неймовірну та душевну концертну програму Закарпатської обласної філармонії, що завітала до нас з танцювальними номерами та з сучасними піснями від заслуженого артиста України О.Садварія, солісток Ірини Філіпенко, Анастасії Вишневської та балетної групи «Візерунки Закарпаття».
     Школярі, з усмішкою і відблиском радості в очах, мали можливість поринути в мистецький світ, який і повчає, і надихає, і зачаровує. Учні і підспівували, і підтанцьовували, і щиросердно аплодували, тому що дзвінкий голос солістів та професіоналізм майстрів танцю пройняли  душу, зачарували серце. 
     Концертна програма була різноманітною. До уваги глядачів було представлено сольні твори різної тематики, але особливо порадували сучасні та народні пісні, які зміцнюють український дух, здружують і зближують дітей.
     Музика надихає весь світ, постачає душу крилами, сприяє польоту уяви; музика додає життя і веселість всьому існуючому... Її можна назвати втіленням всього прекрасного і всього піднесеного. 
     Саме тому,  учні та вчителі нашого освітнього закладу з нетерпінням чекають на наступні приємні зустрічі з  Закарпатською обласною філармонією.

ПЕРЕГЛЯНУТИ ФОТО

Категорія: Події | Переглядів: 239 | Додав: oktaviasadvari | Рейтинг: 5.0/2
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]