10:10
Міжнародний день захисту дітей у школі

     Дитинство – найпрекрасніша мить нашого життя, це – пора сподівань та здійснення мрій. Немає більшого щастя у світі, аніж посмішки дитини. Піклування про підростаюче покоління, його майбутнє – головний обов'язок батьків, вчителів, суспільства та держави. Врешті-решт, саме для цього всі ми живемо та працюємо.
Міжнародний день захисту дітей  водночас і свято тих, хто завжди поруч з дітьми, хто піклується про них і допомагає твердо стати на ноги.
     Зігріваючи теплом і любов'ю кожне дитяче серце, об'єднуючи зусилля заради майбутнього – ми виховуємо маленьких українців, які неодмінно стануть нашою гордістю.
Саме тому, напередодні 1 червня учні ,вчителі та батьки нашої школи активно долучилися до підготовки тематичного флешмобу «Ми- діти ,ми - Всесвіт!», учасниками якого стали учні 1-9 класів у наступних номінаціях: «Потанцюй зі мною», «Усміхнись мені», «Обійми мене», «Я і відпочинок», «Люби мене», «Я маю талант», «Я люблю батьків», «Моє захоплення», «Я і мої права».
                                                                             ВЕЛИКЕ ВСІМ СПАСИБІ!

    Пам'ятаймо, що діти – наше майбутнє, майбутнє нашої держави, нашої Планети. Тому, ми, дорослі зичимо вам якомога більше щирих посмішок, приємних несподіванок долі, веселих та надійних друзів.
     Щастя вам, чистого і мирного неба, сонячних ранків, світлих і неповторних вражень, здоров’я та удачі! 
                                                                Нехай здійсняться всі ваші мрії і задуми!
     Бажаємо нашим маленьким громадянам щасливого дитинства, впевнено дивитись у майбутнє, адже саме від Вас залежить те, яким воно буде.
                                                                                       Зі святом Вас!

ВІДЕОФЛЕШМОБ
 

Переглядів: 726 | Додав: oktaviasadvari | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]