13:55
МІЖНАРОДНИЙ ДЕНЬ МИРУ

     Традиційно 21 вересня в Україні та в усьому світі  відзначають Міжнародний день миру. Сьогодні мир в Україні не є абстрактним бажанням, це усвідомлена мета, адже за мирне існування, за право жити у власній державі триває боротьба на сході країни. І найвищу цінність миру, який є запорукою щасливого життя, сьогодні відчула кожна українська родина. Мир не означає програти війну, мир – це щоденна праця кожного громадянина задля вдосконалення, розвитку і спокою в країні.

     З нагоди Дня миру у нашому освітньому закладі  пройшли різноманітні тематичні заходи.

     Класними керівниками Біланинець Л.О., Лашкевич Т.М. та музичним керівником Копин Н.І.  було проведено літературно-музичне дійство «Діти України- за мир!», учасниками якого стали учні 4-А та 7-А класів. Діти виступили з побажаннями миру та злагоди, а всі присутні долучилися до хвилини мовчання, якою вшанували пам 'ять тих людей, які віддали  своє життя в ім 'я світлого майбутнього.

     Під час загальношкільного заходу з привітанням з нагоди Міжнародного дня миру  та словами вдячності за активну підготовку та проведення до присутніх звернулась директор закладу Хатуна Важаївна Удут.

     Керівником хореографічного гуртка «Діамант» було представлено підготувати танцювальну композицію під назвою «Сяйво миру» за участі дівчат 5-6 класів.

     «Юні журналісти» учні 7 класів, під керівництвом Алексюк К.Ю. 21 вересня створили відео-монтаж  «Я хочу миру на землі!».

     Класними керівниками 1-11 класів та вчителями філологами з 14 по 17 вересня  було проведено у класних колективах тематичні конкурси декламування віршів. Кожна перерва і кожен урок у ці дні були пронизані темою про мир. Вихователі груп продовженого дня Душенькевич Т.Й., Островки А.І. та Лакатош В.В. підготували виставку творчих доробок «Голуб миру», а також прикрасили наше подвір’я захоплюючими тематичними дитячими малюнками на асфальті в яких прийняли участь учні 1- 4 класів.

     Коридори освітнього закладу були також пронизані цією знаменною датою – Міжнародним Днем миру! Тематичні стіннівки та дитячі малюнки учнів 5-9 класів привернули увагу всіх учасників освітнього процесу до того, наскільки важливими є мир, свобода, добро, а різноманіття кольорів та цікаві ідеї додали емоційності, позитиву та надії на мирне співіснування.

     Міжнародний день миру надає можливість привернути увагу всіх учнів, вчителів, батьків та жителів планети Земля до питань важливості миру і принципів гуманності, свободи, добра і поваги один до одного.

Зі святом всіх нас!

ПЕРЕГЛЯНУТИ ФОТО

Танцювальна композиція "Сяйво миру"

 

 

 

 

 

Категорія: Свято | Переглядів: 794 | Додав: oktaviasadvari | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]