14:00
Міжнародний день людей з особливими потребами

Криниця без джерела – це не криниця,
І колос – це не колос без зерна
Без доброти душа – то є безкрила птиця,
Не заспіває жайвором вона.

   Щороку на початку грудня у Міжнародний день людей з особливими потребами ми разом з усією світовою спільнотою ще раз переосмислюємо все, що зроблено на підтримку цих людей, і консолідуємо наші зусилля задля їх гармонійної інтеграції у сучасне суспільство. 
   Ми також не залишаємось байдужими до таких людей, особливо до дітей, тим більше, що такі діти навчаються і в нашій школі. Ці учні не почувають себе ущербними, неповноцінними, вони стараються добре навчатися, у них є друзі, вони мають добру, щиру душу.  
    Готуючись до відзначення 3 грудня Міжнародного дня інвалідів, класні керівники 2-11 класів  провели години спілкування «Я вірю в силу доброти», а завбібліотекою школи Фізер Н. В. було організовано для школярів тематичну виставку «Добро починається з тебе».
  Класними колективами 5-А (кл. кер. Клим В. В.), 6-Б (кл. кер. Пушкарович І. В.), 8-А (кл. кер. Копин Н. І.) було здійснено прекрасну зустріч з учнями, що перебувають на індивідуальному навчанні. У приємній, дружній обстановці школярі поспілкувалися, погралися.
   Доброта і чуйність, співпереживання і щиросердечність, уміння розділити чужий біль, вчасно, підтримати у важку хвилину, розрадити в горі та біді - це в характері нашого народу.
   Тож запам’ятайте такі слова: «Людина живе лише один раз, і так хочеться залишити добрий слід на згадку про себе. І щоб не сталося в житті у кожного з вас, завжди пам’ятайте, що ви живете на планеті Земля і носите ім’я Людина. А людина починається з добра. І творити добро – значить бути щасливим»

ПЕРЕГЛЯНУТИ ФОТО

Категорія: Події | Переглядів: 585 | Додав: zpzp | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]