08:19
«Мистецтво – саме життя, і воно безсмертне»

    Музика – найкраще, що може бути на світі і, водночас, велика сила людства. У ній не тільки талант і культурна спадщина, але й джерело емоцій людини.
    Мистецтво, зокрема музичне, є мовою серця, найніжніших почуттів, духовного світу людини. Воно стимулює учнів до творчої діяльності, розвитку креативного мислення, здібностей, артистизму, комунікативності, а також позитивних  якостей характеру. Музика дає людині поштовх для внутрішнього переживання і уяви, викликає бажання передавати її в співі, рухах, створює нові художні образи. 
    З цією метою в нашій школі з 17 по 21 лютого 2020 року проводився тиждень музичного мистецтва та мистецтва. Учні 5-9-х класів підготували стіннівки  на тему «Музика у нашому житті», де показали любов та захоплення предметом. Протягом тижня проведено ряд заходів, під час яких учні проявили свої знання, вміння, навички та творчі здібності. Зокрема, гра-вікторина «Відгадай мультфільм за музикою»(1 класи), гра «Вправний музикант» ( 2 класи), конкурс ребусів і загадок про музичні інструменти ( 3-4 класи), вікторина «Український віночок» ( 5 класи), віртуальна подорож найвизначнішими місцями світу (9-11 класи), перегляд відеофільму «Легендарні замки України» (8-9 класи), фестиваль музичних розмальовок (1-2 класи). Вихованці 7-х класів взяли участь в інтелектуальній грі «Чи знаєш ти музичне мистецтво», під час якої складали прислів’я, слова з назвами нот, доповнювали та співали пісні, відгадували загадки та ребуси.  Найактивнішою та найспритнішою командою, з-поміж «Юних музикантів» та «Домісольки», виявилась остання, яка і виборола перемогу. Школярі залюбки поринали у чарівний світ мистецтва і проявили себе активними, творчими та кмітливими. 
    Завершився тиждень музичного мистецтва та мистецтва нагородженням переможців. 
 

Категорія: Тематичні тижні | Переглядів: 334 | Додав: innaroman1996 | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]