10:59
Мир – це наше сьогодні, це наше завтра.

   Для більшості людей планети Земля мир – це повсякденна реальність. Особливо цінувати  мир люди починають тоді, коли є загроза війни. Наша держава переживає неспокійні часи, тому 21 вересня має для України особливе значення. У теперішній час для України цей день є по-своєму особливий. Ми так багато часу проводимо в соціальних мережах, говоримо про мир, намагаючись донести інформацію про ситуацію у нашій державі, що забули вже про позитивні емоції і маленькі радості живого спілкування.

   У нашій школі 21 вересня пройшло ряд заходів, присвячених Дню Миру. Учні 6 –А класу разом з класним керівником Сидор М.Ф. провели виховний захід «Мир починається з добра». Учасники свята створили Стіну Миру, читали вірші, співали пісні, танцювали. Цікавинкою  було те, що діти закликали до МИРУ мовою жестів. Також усі разом молилися за мир на Україні , за мир у цілому світі. Символом свята стали паперові голуби синього та жовтого кольору. З них учні утворили прапор України, який майорить над нашою державою вільним птахом. Учасники заходу закликали активно та позитивно провести  День миру – 2017, зробити  якомога більше паперових голубів задля здійснення  спільної мрії –  МИРУ В УКРАЇНІ!

   Крім того, учні школи зробили символічний флешмоб  «Єднаймося  в мирі», адже саме єднання нації, дружба та щирі посмішки дітей  доводять, що нам є для чого жити… жити мирно… Протягом тижня в навчальному закладі було організовано конкурс малюнка « Миру мир» та конкурс творчих доробок « Мир  в моїх очах». За  результатами конкурсу малюнка І місце вибороли: Садова Т. (6-Б),  учні 7-Б, Голомбоші Р. (8-А); ІІ місце – Порохнавець А. (6-Б), Рубенян Н. (8-А), Іваньо К. (5-А); ІІІ місце – Порохнавець О. (2-А), Лендєл В. (2-А), Кость К. (10 кл.), Дякун Ю. (4-А), Горват Я. (7-Б), Кучмістрова В. (8-Б). Щодо  конкурсу творчих доробок, то найкращими виявились роботи Клованич Тетяни (1-А)  та Кірясова Нікіти (5-А), ІІ місце – Порохнавець А(6-Б), та колективна робота учнів 7-Б, а  ІІІ місце посіла  робота учнів 8-А та 9 класів.  Класними керівниками було проведено  виховні години, присвячені Дню миру.

   Отож, пам’ятаймо, яким   не  було  б  наше  сьогодні, мир – це наше завтра. З Днем миру!!!


ПЕРЕГЛЯНУТИ ФОТО

Категорія: Події | Переглядів: 920 | Додав: zpzp | Рейтинг: 5.0/3
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]