09:58
«Мати - берегиня роду людського»

   Материнство… Святе і прекрасне, оспіване поетами, увіковічнене художниками на полотнах. Через віки наш народ проніс глибоко шанобливе ставлення до матері. Про неї, берегиню домашнього вогнища, уособлення духу пам’яті, волі душі і наміру, написано й сказано багато і, водночас, мало. Прийшов на землю травень, оспіваний у піснях, гаптований солов'їними трелями, і приніс нам зворушливе, сердечне Свято матері. Це місяць Пречистої Діви Марії, яка благословила у хресну путь свого Сина – Спасителя людства. До Матері Божої звертаються християни, просячи заступництва і допомоги.

   Сьогодні учні 3-Б класу з класоводом Обіцькою Т.М. провели урок мужності «Мати - берегиня роду людського». Діти з молитвою звернулися до Матері Божої, в якої просили здоров’я, сили, опіки та ласки для рідної мами. Всі присутні послухали легенду про маму та подивилися гумористичні інсценізації «Чи легко бути мамою?» та «Подарунок для мами».

   Закінчився урок заповітом від  матері, який прочитав Черепаня Артур. Адже, шанування матері — один з найсвятіших обов’язків людини і неоплатних боргів дітей. Вона нас зростила, виховала, навчила добру, леліяла, любила. І як же не відплатити їй пошаною, любов’ю, ласкою і допомогою. А, власне, тільки цього на старості літ і хочуть від нас наші мами.

Дорогі МАМИ!

   Від щирого серця вітаємо  Вас зі святом - Днем матері! Нехай ваші серця зігрівають любов і турбота близьких! Кожен день буде наповнений радісними і приємними подіями! Щастя, здоров'я, благополуччя, душевного спокою і любові! Миру і затишку вашому будинку!

Категорія: Події | Переглядів: 592 | Додав: zpzp | Рейтинг: 5.0/2
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]