18:14
Любов свою несем, тобі Вкраїно !
 23 серпня Україна відзначає День Державного Прапора
  Державний Прапор, як символ країни, є втілення національної єдності, честі та гідності, традицій державотворення, історії та сьогодення. Це – прапор миролюбства. Він нагадує наше літо, коли небо над Україною таке синє, як покрови Пречистої Діви, а наші лани такі золоті, як Паска на маминому столі. 
Дмитро Павличко про наш прапор писав :
Прапор наш – не битва,
Не рушничний дріб,
На горі – молитва
На долоні – хліб.
День Державного Прапора встановлений 2004 року Указом Президента України « на вшанування багатовікової історії українського державотворення, державної символіки незалежної України та з метою виховання поваги громадян до державних символів України».
Урочисте свято з нагоди відзначення Дня Державного Прапора та Дня Незалежності України відбулося і в нашій школі 23 серпня. Учні 9-х класів під керівництвом класних керівників Біланич С.А., Мовчан Л.В. підготували літературно-музичну композицію « З Україною воєдино». На церемонії було відзначено славну історію українського народу та визнання України, як незалежної держави.
Учні та вчителі школи мали змогу прослухати віночок українських національних пісень у виконанні дитячого ансамблю « Червона калина» ( керівник - Стегней Н.І. ) за участі 6-х класів, зокрема « Нічкою темною», « На нашій Україні» і т.д., милозвучно прозвучали пісні про Україну у виконанні солістів школи Пушкарович Марини – учениці 11-го класу та Горвата Віталіка – учня 5-го класу.
Виразне декламування віршів у виконанні вихованців школи величали золоту, чарівну, зеленню уквітчану Україну поетичними рядками та музичним співом, висловлюючи гарячу любов до рідної землі. Діти та присутні мали нагоду ознайомитись з виставкою навчально-методичної літератури, яку підготувала зав.бібліотеки Яким М.В.
На завершення свята учні прийняли участь у вікторині « З історії України».
Категорія: Події | Переглядів: 522 | Додав: Svitlana | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]