15:18
Легка атлетика — королева спорту.

За давністю років вже неможливо встановити, хто і коли назвав легку атлетику королевою спорту. Але цікаво, що за багато десятиліть ніхто не засумнівався в законності цього гучного титулу. Легка атлетика дійсно править спортивним світом, її люблять і шанують у найвіддаленіших куточках планети. Саме тому,  щороку районний відділ освіти організовує проведення змагань «Діти – олімпійська надія».

    У нашій школі теж особливу увагу приділяють спорту. З метою урізноманітнення  життя щороку проводиться багато спортивних змагань, спартакіад, естафет та олімпіад, однак найпопулярнішими серед них є «Діти – олімпійська надія».       

     27 березня на стадіоні смт Кольчино відбулись районні змагання з легкої атлетики, активними учасниками яких стали учні нашої школи.

     Виборюючи звання найсильнішого, найспритнішого, найвитривалішого школяра – олімпійця, учасникам змагань довелося витратити багато сил та подолати чимало перешкод. Та нестримні юні олімпійці, не вагаючись, йшли вперед, керуючись гаслами: «Швидше!», «Вище!», «Сильніше» .

  Систематична та ретельна підготовка юних спортсменів відбувалась під керівництвом вчителів фізичного виховання Удута Ю.Ю. та Павловича П.П. Спортивне дійство заполонило всіх присутніх своєю різноманітністю, зокрема, біг 60 м, 200 м, 400 м, 800 м, 1500 м (дівчата та хлопці), стрибки з розбігу, штовхання ядра подарували учасникам відчуття того,що ми – справжні олімпійці.

     Особливу увагу та вдячність заслуговують наші учасники та переможці районних змагань, а саме:

  • Меденці Наталія (8-А клас, І місце серед дівчат – біг на 800 метрів та І місце по стрибкам у довжину з розбігу);
  • Бубряк Єлизавета (8-Б клас, І місце серед дівчат – біг на 1500метрів); 
  • Лозан Олег (8-А клас, І місце серед юнаків – біг на 1500 метрів та ІІІ місце з забігу на дистанцію 60 метрів);
  • Лендєл Кристина (8-Б клас, І місце з штовхання ядра та ІІ місце серед дівчат з забігу на дистанцію 60 метрів);
  • Поляк Артур (8-А клас, ІІІ місце з стрибків у довжину з розбігу серед юнаків).

  Високий рівень підготовки, сила волі та наполегливість допомогли нашим учасникам вибороти найбільшу кількість призових місць.

    Зібравши докупи враження не тільки однокласників, а й усіх учнів, ми переконані,  що тільки здоров’я,  завзяття та невпинне прагнення до вдосконалення сприятимуть дітям підкорити не лише спортивні вершини, а й навчальні. Бо незаперечною є істина: хто перший у спорті, той перший усюди.

Успіхів та нових перемог Вам, юні  олімпійці!

Категорія: Олімпіади / Конкурси / Змагання | Переглядів: 498 | Додав: zpzp | Рейтинг: 5.0/2
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]