13:25
Конкурс наукових есе «ПУБЛІЧНЕ УПРАВЛІННЯ В ІСТОРІЇ УКРАЇНСЬКОЇ ДЕРЖАВИ»

     Становлення громадянського суспільства суверенної національно-демократичної держави Україна — імператив історії. Досвід розвитку цивілізованих країн засвідчує, що формування громадянського суспільства шляхом світової цивілізації тривалий і дуже складний процес
     10-19 травня 2021 року на відзначення Дня науки та з метою підтримки розвитку талановитої учнівської молоді кафедра національної економіки та публічного управління ДВНЗ «Київський національний економічний університет імені Вадима Гетьмана» у співпраці з ГО «Молоді Агенти Змін» за сприяння ДНУ «Інститут модернізації змісту освіти» організовує  ІІІ  Всеукраїнський учнівський конкурс наукових есе «ПУБЛІЧНЕ УПРАВЛІННЯ В ІСТОРІЇ УКРАЇНСЬКОЇ ДЕРЖАВИ».
     Мета конкурсу – розвиток учнівської молоді шляхом здійснення творчого наукового пошуку в царині вирішення проблем розбудови української держави.
     Під керівництвом вчителя історії Дудинець Г.В. учні 10-11 класів Кольчинського ЗЗСО І-ІІІ ступенів також взяли участь  у шкільному конкурсі написання наукового есе за однією з проблем державного управління та становлення громадянського суспільства в історії України на прикладі конкретних історичних подій та фактів. 
     Заслуговують уваги роботи  учнів 10 класу: 
-Гальчук  Марії  "Роль молоді в розвитку громадянського суспільства"
-Русин Олександри "Участь громадськості в публічному управлінні ".
     Виступаючі представили своє бачення громадянського суспільства, як спосіб співіснування людей, який базується на свободі, праві і демократії при розумно необхідному втручанні держави.
     Підводячи підсумки вчителька історії Дудинець Г.В. сказала, що у кожного покоління – своя історична місія, своє покликання і тільки йому притаманні світосприйняття і світорозуміння. Кожне молоде покоління вирішує свої завдання в історико-політичному процесі, проходить через певні випробування. Сучасний розвиток цивілізації висуває перед молоддю проблеми не лише національного, а й глобального, загальнолюдського характеру.

ПЕРЕГЛЯНУТИ ФОТО

Категорія: Олімпіади / Конкурси / Змагання | Переглядів: 238 | Додав: oktaviasadvari | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]