17:37
"Хай завжди буде мир!"

Минають літа, віддаляючи від нас той час, коли вся українська земля була фронтовою смугою, а кожен житель – бійцем. Але ніщо не зможе примусити нас забути велич подвигу, здійсненого героями-захисниками заради щастя майбутніх поколінь. Саме ці сторінки історії, саме ці дати ніколи не припадуть пилом забуття, бо пронизані вони болем й омиті слізьми не одного покоління.

В цьому році всі ми святкуємо 67-у річницю з Дня Перемоги. Тому, 8 травня 2012 року учні школи, а саме Пушкарович М., Чомоляк А., Фурдела Л. під керівництвом педагога-організатора Масалової М.І. та вчителя історії Пушаровича І.В. взяли участь у святкуванні Дня Перемоги у с. Бабичі, відвідавши музей партизанської слави, де лунали пісні, вірші та короткі інсценівки, що були пов’язані однією темою - темою про воєнні часи. Цього ж дня за участі учнів 5-11 класів, представників селищної ради, установ, організацій, підприємств та жителів селища відбувся мітинг-реквієм «67-ій річниці Перемоги присвячується…». Біля Обеліску Слави відбувся урочистий концерт за участі учнів школи, лунали виступи, привітання на адресу живих ветеранів-односельчан та увінчання пам’яті загиблих хвилиною мовчання. На завершення свята лунали переможні салюти.

Сьогодні чисте небо, цвіте бузок, життя повністю закохане у весну… але пам’ятаймо, що цей вже травневий настрій нам подарували людські серця, що так само прагнули дивитися на чисте мрійливе небо… 

Категорія: Події | Переглядів: 913 | Додав: zpzp | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]