13:26
Йде травень крізь хвилини, дні і роки. Несе нащадкам спогади свої…

     Друга світова війна… Вона все далі і далі від нас, бо ми всі знаємо, що вона була страшною та кривавою, що загинула на ній невимовна кількість мільйонів людей, які просто хотіли жити. Війна на зустріч молодому дню із гуркотом, і з брязкотом котилась, лавиною метану і вогню, на нашу землю й долю. 
     В День пам'яті та примирення  вся країна схиляє голову та згадує всіх учасників Другої Світової війни.
     Напередодні свята Перемоги в нашому освітньому закладі проходила низка традиційних патріотичних заходів. Класними керівниками було проведено уроки пам'яті «Мужність та звитяга українців у Другій Світовій війні» та організовано перегляд документальних кінострічок «Життя заради Батьківщини» за участі учнів 1-11 класів. 
     Мітинг-реквієм з нагоди Дня пам’яті та примирення  і 76 річниці перемоги над нацизмом у Другій світовій війні відбувся 7 травня біля обеліску загиблим воїнам смт Кольчино, який цьогоріч відкрили голова районної державної адміністрації - Токар Едгар Володимирович та селищний голова - Дуб Микола Васильович.З їх уст було зазначено,
 що нині слова вдячності та вітання ми адресуємо  усім тим, хто на своїх плечах виніс тягар воєнного лихоліття, а їхній подвиг гідно продовжують воїни нинішнього покоління, які захищають цілісність і незалежність нашої Батьківщини на Сході України, нерідко ціною власного життя. Слова вдячності линули з уст представників учнівського колективу закладу .

     Пам’ять загиблих героїв, які віддали своє життя за Батьківщину, учні, педагоги, гості вшанували словами подяки, хвилиною мовчання та покладанням квітів і гірлянди.

Весна іде, і переможним кроком
В тюльпановому вічному вогні
Йде травень крізь хвилини, дні і роки,
Несе нащадкам спогади свої.


                                                                        Зі святом Всіх!

ПЕРЕГЛЯНУТИ ФОТО
 

Категорія: Свято | Переглядів: 475 | Додав: oktaviasadvari | Рейтинг: 5.0/3
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]