15:27
Який щасливий день сьогодні!

 Відшуміла, віддзвеніла веселка сонячного літнього карнавалу, і сьогодні схвильовано радіють усі: батьки, діти, вчителі, бо ми стоїмо на порозі нового 2014 – 2015 навчального року.

  Щиро вітаємо всіх з цим чудовим, вічно юним святом – 1 вересня!

   Для першокласників цей рік дійсно стане першим,  для інших учнів – черговим, а для випускників – останнім роком веселого шкільного життя.

  В 2014 – 2015 навчальному році поріг школи переступили 35 учнів-першокласників, для яких День знань – самий довгоочікуваний. Учні, вчителі, батьки та гості, серед яких були селищний голова Дуб М.В., методист відділу освіти Фаринич В.І., учасник АТО Ковтун С.Е., районний депутат Могилевець В.Ф., щиро вітали першокласників та всіх присутніх зі святом Першого дзвоника. Міцного здоров’я, терплячості, натхнення, а головне, успіхів у здобутті нових знань - линули з вуст виступаючих.

  Директор школи Удут Хатуна Важаївна у зверненні до всіх присутніх наголосила, що найголовніше для всіх людей є те, щоб світило яскраво сонце і було мирне небо. Важко уявити, що десь над нашою рідною землею клекочуть гармати, повітря здригається від вибухів, а відчай панує в очах людей… Україна знана і визнана.

  Сьогодні ми в скорботі й з великою вдячністю згадуємо Героїв Небесної сотні та загиблих учасників АТО, котрі відтепер постійно споглядатимуть за нами та нашими вчинками. Тож нехай шкільний дзвоник дасть старт новим успіхам і перемогам!

     Чудовий і казковий світ дитинства, повага до батьків та вчителів, любов до рідного краю та Вітчизни лунали у виступах дітей: Фаринич Аліни, учениці 4-А класу, Горвата Віталія та Горват Яни, учнів 7-Б і 4-Б класів, Пушкаровича Станіслава і Богдан Даніели, учнів 6-А класу, Малікової Олесі, учениці 5-А класу, Обіцької Олександри, учениці 2-А класу, Кисличної Євгенії, учениці 3-Б класу, Туряниці Андріани, учениці 8-Б класу.

     Дорогі учні, впевнено йдіть дорогою знань, розвивайте свій інтелект, зростайте духовно, цінуйте своїх батьків та вчителів! Знайте, що нашій державі потрібні компетентні фахівці, від яких залежатиме майбутнє України!

Категорія: Свято | Переглядів: 559 | Додав: zpzp | Рейтинг: 5.0/2
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]