10:12
І етап конкурсу «Малюнок, вірш, лист до мами»

     У нашому закладі з 09 до 25 березня проходив І етап конкурсу «Малюнок, вірш, лист до мами». Творчі учні  школи брали активну участь у номінаціях «Вірш», «Лист». Мета конкурсу – привернути увагу громадськості до української родини, формувати цілісну особистість з розвиненим почуттям власної гідності, розвивати відповідальність за збереження і продовження сімейних культурно-історичних традицій, виховувати шанобливе ставлення до жінки-матері як невтомної і самовідданої берегині звичаїв, традицій, духовності, спонукати учнів вивчати історію та культуру українського народу.
Цитати із  робіт  творчих учнів, які брали участь у конкурсі.
• Гальчук Марія (10 клас), учитель – Сидор М.Ф.
« Моя ніжна, рідна матусю, дякую за тепло, ласку, доброту, турботу, за добрий ранок, теплий вечір, за посмішку та теплі обійми, за щирий сміх та вміння пробачати… Ти навчила мене любити, допомагати, не бути байдужою, співчувати, радіти життю…»
• Русин Анастасія (10 клас)
« Матусю, я бачу в тобі себе, бо намагаюся скопіювати все, що ти робиш, що ти любиш… Твоя віра в життя, непідкупна любов, оптимізм надихають мене на нові звершення… Пам’ятаю свої дні народження, бо вони незабутні завдяки тобі…»
• Тягур  Вікторія (10 клас)
« Найдорожчою людиною та найціннішим скарбом у моєму житті є мама. Для тебе напишу найкращі вірші, намалюю найоригінальніші картини… Обіцяю, що ти завжди будеш пишатися мною… Серце матері – це нев’януча квітка добра, тепла, милосердя, любові…»
• Масалов Мирослав (10 клас)
« Мамо,  дякую Богу, що ти в мене є… Я готовий дарувати тобі найкращі емоції, найгарніші квіти, добрі вчинки… Часто згадую дитячі роки, коли ти витирала мої сльози, співала колискову, обіймала, захищала, підтримувала…»
• Шепа Каріна (10 клас)
« Вдячна тобі з кожну мить у житті, за недоспані ночі, за терпіння, запашний борщ… Приємно проводити з тобою хвилини, години за чаюванням… Твоя любов, мамо, як веселка, як феєрверк, як сонячне сяйво…»
• Кислична Євгенія (9-Б клас)
« Ніхто з людей не любить так, як мати,
Ніхто не пробачає як вона.
Їй перед Богом ще за нас відповідати,
А ми й не бачили, що в косах сивина…»
• Чобан Валерія (6-Б клас)
« Я так люблю спостерігати за тобою, милуюся твоїм милим обличчям, лагідними руками, спокійною ходою… Люблю тебе дуже сильно, обіймаю, цілую твої добрі очі… Мені так не хочеться тебе засмучувати… Я б подарувала тобі усі скарби світу…»
 У номінації «Лист до мами» найкращими є роботи Гальчук М. та Русин А. (10 клас).
У номінації «Вірш» переможцем стала Кислична Є.

     У номінації «Лист до мами»  брали участь й учні 8-х класів (Яворська  А., Іваньо К., Горопко Д., Кірясов Н., вчитель Мешко І. П.). Учасники конкурсу звернулися з найщирішими словами вдячності до своїх матерів. Іваньо Ксенія назвала великим щастям ту мить, «коли сонце світить, дме теплий вітер, все навкруги розцвітає і поряд з тобою  найрідніша людина, яка подарувала  тобі життя, навчила людяності та виховала тебе». Горопко Данієлла подякувала неньці за те, що у житті вона є «прикладом вірності, терплячості, виваженості, моральності». Яворська Анастасія з теплотою і впевненістю  підкреслила, що  «мама- це людина, яка ніколи не зрадить, не покине, не розлюбить».                                                                 У номінації «Лист до мами» найкращими є роботи Іваньо К. та Горопко Д. (8 клас).
   

     День матері – найзворушливіше свято у світі. Адже образ матусі – це єдиний і неповторний образ жінки, яка завжди розуміє й пробачає, жаліє і самовіддано любить незважаючи ні на що.
Мама – це наш ангел-охоронець, наш будинок, наш всесвіт. Тому день матері – це особливе свято, яке нагадує про рідну і кохану людину. Хочеться побажати душевного спокою, успіху, прекрасного здоров'я, міцних стосунків у сім'ї  і щастя, що переливається через край!

Категорія: Олімпіади / Конкурси / Змагання | Переглядів: 474 | Додав: oktaviasadvari | Рейтинг: 5.0/2
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]