08:23
Екскурсія до Львова

   Подорож – це один із найкращих способів отримати заряд позитивних емоцій, яскравих спогадів та пізнання чогось нового і цікавого. Керуючись саме такими думками, учні 8 класу 30 березня на чолі з класним керівником Попович М.І. та вчителем німецької мови Клімцовою Т.М. вирушили на екскурсію до міста Львова. Минулого року ми вже трішки познайомилися з цим прекрасним містом, а тепер вирішили оглянути його визначні місця детальніше.

   Львів зустрів нас похмурою погодою та вітром, але це аж ніяк не зіпсувало нам настрій – ми з посмішками йшли на зустріч старовинному, таємничому і мальовничому місту. До центральної площі під назвою “Ринок” ми дісталися трамваєм, а далі, як справжні туристи, - пішки. Учні піднялися на вежу і мали змогу милуватися красою Львова з висоти 65 метрів, доречі, під час підняття (а це 306 сходинок) можна детально роздивитися механізм старовинного годинника, який діє дотепер.

   Наступною зупинкою була аптека-музей «Під чорним орлом» — найстаріша з існуючих аптек Львова, перетворена на єдиний в Україні музей, де можна оглянути старовинне аптекарське обладнання, якими користувалися середньовічні аптекарі. Учні із захопленням оглядали експонати, що включають старовинні таблетки, настоянки та інші ліки.

   Центральна частина так званого “Старого Львова” складається з численних вузьких вулиць, гуляючи якими можна милуватися різними архітектурними пам’ятками та монументами. Оглядаючи собори, що знаходяться в центрі міста, ми особливо були вражені красою та величчю Латинської Катедри.

   Впевнено можу сказати, що учні отримали максимум задоволення від цієї поїздки – дорогою додому (а їхати потрібно 4 години) вони весело обговорювали побачене та згадували найцікавіші моменти екскурсії.

Категорія: Світ навколо нас | Переглядів: 495 | Додав: zpzp | Рейтинг: 5.0/2
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]