13:23
Дорогі випускники! Шановні вчителі та батьки!

Дорогі випускники!

Шановні вчителі та батьки!

Дирекція школи та педагогічний колектив нашої школи сердечно вітає Вас зі святом Останнього дзвоника, що символізує веселу пору канікул та відкриває дорогу в незвіданий світ самостійності та зрілості.
Для учнів 11 класу цей шкільний дзвоник справді останній. Його срібний передзвін виряджає вас у самостійну життєву дорогу. Ми твердо віримо, що Вам, любі випускники, не забракне сміливості та наполегливості, ви твердо крокуватимете до обраної цілі і зможете взяти на себе відповідальність за власну долю та долю країни. Повсякчас пам’ятайте: і ваші батьки, і вчителі, і Батьківщина покладають на вас великі сподівання. Ваші успіхи стануть найвищою винагородою вашим учителям та рідним людям, які вкладали у вас усю свою любов, доброту, щедрість своїх гарячих сердець.
Щиро бажаємо всім випускникам знайти свою життєву стежину, а головне - стати гідними громадянами нашої держави. Адже саме від ваших ідей, творчості думки, працьовитості залежить майбутнє України, рідного краю. Щасливої життєвої долі вам та вагомих успіхів!
 
З повагою
директор школи
Хатуна Важаївна Удут
Категорія: Свято | Переглядів: 726 | Додав: Svitlana | Рейтинг: 4.3/6
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]