16:38
Сходинками духовності до народних джерел
Дивовижна пора року літо. Земля прикрашена зеленню трав, розмаїттям квітів, повітря сповнене теплом, приємною вологою. Звідусіль долинають дзвінкі трелі птахів. Воістину благодатна пора подарована Творцем. В один із таких чудових літніх днів свій Престольний Празник святкують парафії храму Петра і Павла у селищі Кольчино.
А у неділю, 15 липня, у Кольчині було вельми багатолюдно. Адже стало доброю традицією на святкування престольного свята Петра і Павла влаштовувати концерт. Прийшли усі - від малого до великого, ті, кому не байдужа своя маленька батьківщина. Без сумніву, не обійшлося і без авторитетних людей району, села.
На шкільному подвір’ї зібралась чимала кількість людей. З нагоди свята громаду привітав голова Кольчинської селищної ради Микола Васильович Дуб.
Додав гарного настрою концерт за участю молодих виконавців - учнів школи. Загалом у концертну програму було включено все, що стосується неньки України. Концертні номери святкової програми свідчать про те, що у школі здійснюється великий обсяг роботи з виявлення, підтримки та розвитку талановитої та обдарованої учнівської молоді. Глядачі мали можливість побачити, що неначе квіти після щедрого весняного дощу, під дбайливою опікою педагогів школи виросли яскраві творчі особистості, створивши потужний художній потенціал школи.
Своїми піснями радували учні початкових класів Яночка Горват «Українка я маленька», Алінка Станкович з піснею «Мій рідний край», Даніелка Богдан та Станіслав Пушкарович дуетом виконали пісні «Канікули» та «Побажання». Також звучали твори у виконанні старшокласників Віталіка Горвата «Я-артист», «Маленький ковбой», «Фелічіта» та Марини Пушкарович «Моє літо», «Квітка». Чудовою гуморескою «Пригода» розважив присутніх першокласник Мирослав Масалов. Виконані твори глядачі щедро нагородили оплесками за їх витонченість, віртуозність, професіоналізм.
Видовищним видалося свято — працювали дитячі атракціони та торговельні намети. Після святкового концерту розпочалася дискотека, музиканти завзято вигравали та нікому не давали нудьгувати.
Переглядів: 544 | Додав: Svitlana | Рейтинг: 3.7/3
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]