13:23
Дивосвіт дитячих талантів - 2021!

    Справжнім зорепадом дитячих талантів нашого освітнього закладу  дивував глядачів огляд-конкурс художньої самодіяльності «Дивосвіт дитячих талантів»», організований між закладами загальної середньої освіти територіальної громади Кольчинської селищної ради. Метою заходу були: розвиток морально-етичних цінностей особистості дитини  засобами мистецтва, популяризація  творчих здобутків художніх колективів та окремих виконавців, виявлення та підтримання обдарованих учнів, створення умов для розвитку їх творчого потенціалу.
     Святково прикрашена сцена та весняне  метеликове розмаїття кольорів створили справжню ауру піднесеного настрою та ніжних відчуттів, поєднаних воєдино між дітьми та дорослими.
     Сьогодні 12 травня 2021 року неперевершена ведуча Длужевська Анастасія допомогла  поринути  в мелодійний віночок українських  пісень і танців, віршів і гуморесок членам оргкомітету Зварич В.Ю. - головному спеціалісту відділу освіти, культури, молоді й спорту та охорони здоров'я Кольчинської селищної ради та Окс М.Й. - спеціалісту відділу освіти, культури, молоді й спорту та охорони здоров'я Кольчинської селищної ради і, звичайно, Удут Х.В. - директору закладу, разом зі своїми колегами та учнями. 
    Гарного настрою та духовного задоволення присутні отримали від учасників огляду-конкурсу, зокрема читців Обіцької Олександри, з уст якої пролунав вірш Н.Воробей «Яка печаль у цілім світі» та Дзямка Станіслава «Україно, ти потрібна мені!», автором якого є Б.Фесик (керівник Шух О.Р.).
     Чимало милозвучних  номерів були присвячені Україні, а потужний посил піснею додали  чарівні дівчата-солісти Окс Анастасія (пісня «Родина») та Масалова Магдалина (пісня« Хто, як не ти?»), які вітали глядачів своєю  майстерністю та професійним виконанням улюблених творів. 
     Учасники ансамблю «Струмочок» під керівництвом Копин Н.І. піснею «Україно моя!» наповнили свій виступ  ніжністю та любов’ю до рідного краю. 
     Актуальністю та веселим настроєм  була пронизана гумореска «У сяйві моніторів» (автор Олена Шевцова),яку емоційно та чуттєво  виконав учень 10 класу Масалов Мирослав.
     Оптимістичною нотою –танцем «СТОП-вірус» у виконанні хореографічних гуртків «Імпульс» та «Діамант»(керівник Садварі О.М.) завершився сьогоднішній день.
     Та творчість наших учасників  немає меж…Вона матиме і надалі продовження ,адже у наших педагогів та учнів багато нових ідей та звершень!
     Жанрове розмаїття героїв сцени та пророблену плідну роботу педагогів закладу було приємно для всіх нас оцінено складом оргкомітету Конкурсу.
     Вони, відзначивши різноманітну «палітру» виступів наших вихованців, подякували дітям та їхнім художнім керівникам за бажання творити прекрасне, за кропітку роботу, яка дає вагомі резуль¬тати та обов'язково буде оцінена в майбутньому! 
     Адміністрація та педагоги закладу щиро вдячні всім-гостям, учням, колегам та батькам учасників за прекрасні виступи та радісні емоції, які подарували нам діти.

ПЕРЕГЛЯНУТИ ФОТО

ВІДЕОПЕРЕГЛЯД

Категорія: Олімпіади / Конкурси / Змагання | Переглядів: 517 | Додав: oktaviasadvari | Рейтинг: 5.0/2
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]