12:36
Дітям – радість, дітям – сонце, дітям – мир і доброта!

     Щороку в перший день літа відзначається Міжнародний день захисту дітей. Сім'я і дитина - це споконвічні цінності, які сповідує український народ, будуючи свою державність та розвиваючи власну культуру.
     Турбота про дітей, усвідомлення пріоритетності їх інтересів над інтересами дорослих мають стати філософією нашого життя.

     Адже саме в дітях ми хочемо бачити здійснення своїх мрій і сподівань. Прагнемо, щоб вони росли здоровими та радісними, прославляли свої родини і рідний край. Саме від нашої уваги, любові, виховання залежить доля наших дітей. І якщо ми будемо ростити їх у добрі, змалечку оточимо любов’ю та милосердям, вони змінять наше життя на краще!
     Водночас це свято й тих, хто завжди поруч з дітьми, хто піклується про них і допомагає твердо стати на ноги – батьків, вихователів, учителів, наставників. Робити усе можливе, аби життя дітей було щасливим і безхмарним, всебічно підтримувати обдарованих, заохочувати здібних, розвивати особистість - обов'язок кожного з нас. Адже діти — це цвіт Землі, майбутнє нашої країни і кожного з нас, найдорожчий наш скарб, безмежна радість і щастя.     

     Приходять діти у світ зовсім маленькими і безпомічними, а ми, дорослі, повинні їх виростити, огорнути затишком і теплом, щирою ніжністю, батьківською турботою і великою та святою материнською любов’ю. 

     Тож і сьогодні 1 червня 2021 року учасники освітнього процесу нашого закладу вкотре демонструють через низку тематичних відеоматеріалів «Я маю мрію…», любов і турботу до маленьких громадян , адже щодня  ми, дорослі  будемо зігріваємо теплом і любов'ю кожне дитяче серце, об'єднуючи зусилля заради майбутнього, і тоді наші вихованці виростуть справжніми  людьми й неодмінно стануть гордістю України. 

     Проте сьогодні перед Україною постають нові виклики у сфері захисту прав дітей у зв'язку з ескалацією насильства, бойових дій на території областей нашої держави.

     Кожна дитина має повне право бути захищеною, розвиватися й навчатися для кращого майбутнього. І сьогодні – це не лише веселе свято для самих дітей, а й нагадування суспільству про необхідність захищати права ex, прагнути, щоб усі діти росли щасливими і в майбутньому стали хорошими батьками і громадянами своєї країни.
Бажаємо миру і злагоди кожній дитині, кожній родині, усій Україні!
Наснаги і мудрості батькам, педагогам, дорослим, серця яких сповнені любові до дітей!
                                                                               Зі святом Вас, діти!

ВІДЕО


 

Переглядів: 251 | Додав: oktaviasadvari | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]