16:40
День знань – 2021!

     Можна сказати, що в світі немає людини, яка не згадувала би з радістю день першого дзвінка, свою першу вчительку і шкільних друзів. Це свято не тільки педагогів, учнів та батьків, воно покликане підкреслити важливість освіти.
     Сьогодні, першого вересня 2021 року починається новий відлік часу для  наших першокласників!
     Нова українська школа відкриває нині двері для 47 ластів’ят, які завдяки батькам та педагогам незабаром широко розправлять свої крильця, адже сьогодні вперше пролунає для них шкільний дзвоник, вперше сядуть вони за шкільні парти.
     Особлива увага і для тих, кого цей перший дзвоник востаннє покличе за парти - нашим одинадцятикласникам, адже для них починається вирішальний навчальний рік.
     Традиційні вітальні слова сьогодні линули на адресу першокласників, випускників, та педагогічного колективу школи від голови Кольчинської селищної ради Дуб.М.В. та директора освітнього закладу Удут.Х.В. 
     Гостем святкового зібрання був голова Мукачівської районної державної адміністрації Едгар Володимирович Токар, який подякував педагогічному колективу школи, учням та їх батькам за прикладені зусилля наблаго закладу та побажав першокласникам бути старанними і слухняними, випускникам - щоб їх останній шкільний рік став яскравим і незабутнім, а вчителям - здоров'я, терпіння і взаєморозуміння з учнями. 

     Навчальний рік вступає в свої права. Учні закладу разом з класними керівниками  з нетерпінням чекали на перший урок, який був присвячений 30-ій річниці Незалежності України! 
     Нехай весь навчальнийрік буде добрим і успішним для  всіх учасників освітнього процесу! 
                                                     В добру путь Країною знань!

ПЕРЕГЛЯНУТИ ФОТО

Категорія: Свято | Переглядів: 889 | Додав: oktaviasadvari | Рейтинг: 4.0/2
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]