17:13
ДЕНЬ ЗБРОЙНИХ СИЛ УКРАЇНИ

Вкраїнська армія справляє нині свято,
Ми віддамо належне даті цій.
Тож вас, чоловіки, дозвольте привітати,
Хоч і й не всі служили в ній.

День чудовий – 6 грудня
Це є свято серед буднів,
Зрозуміло тут без слів:
Це є День Чоловіків.

     Сьогодні, 6 грудня 2017, ми радо  вітаємо наших лицарів і захисників зі святом - Днем Збройних Сил України, учнів і, звичайно, чоловіків-педагогів. 
     Але у наш час почуваються іменинниками не тільки ті хто перебуває у рядах збройних Сил України. Та й усім нам не байдужі проблеми армійського життя, бойового навчання, побуту солдатів і офіцерів українського війська. Саме тому День Збройних Сил України стає святом не тільки військових, а й усього народу. Особливо це відчувається у цей тривожний час, коли Україна потерпає від нападів сепаратистів, щоденної боротьби в зоні АТО. 
     Наша школа долучилася до відзначення Дня Збройних Сил проведенням виховного заходу для учнів 9-11 класів. Класні керівники Біланич М.М та Попович М.І підготували вікторину для хлопців: було визначено 2 команди по 5 учасників, які змагалися в конкурсах на логічне мислення, ерудицію, знання особливостей української армії, на спритність та витривалість. Представлена презентація містила ознайомлюючу інформацію про Збройні Сили України. З уст наших дівчат лунали вірші-побажання, веселі гуморески та щирі слова в адресу наших хлопців, наших захисників. Протягом дня дівчата провели опитування серед учнів, щоб визначити най-най-най серед парубків. Переможці отримали почесні медалі. 
     На святі панувала доброзичлива атмосфера, багато посмішок та позитивних емоцій  і, сподіваємося, переконала наших захисників, що ми їх цінуємо та поважаємо!

 

Категорія: Події | Переглядів: 613 | Додав: zpzp | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]