14:59
День веселощів та сміху – 1 квітня

     Достовірно не відомо, як і в якій країні з'явився День сміху. Але сьогодні це вже не так важливо, оскільки 1 квітня вважається загальновизнаним святом гумору та веселощів. 
     Не виключено, що спочатку це свято відзначали в честь весняного рівнодення. Святкування цієї події обов'язково супроводжувалося веселощами та першоквітневими  жартами.
     У сучасній варіації свята воно супроводжується незмінними розіграшами, жартами і комедійними виступами. 
     Так що будьте насторожі, запасіться почуттям гумору, набором свіженьких жартів і забавних віршиків, на розіграші не ображайтеся, а відповідайте ними ж. Загалом веселіться!
     Не оминуло це свято і наш освітній заклад. Саме 1 квітня на території закладу та за його межами в період  дистанційної роботи, учні дали змогу зрозуміти, що день сміху - найкращий привід зарядити всіх навколо позитивом, зокрема взявши участь у наступних номінаціях: «Жанр дня», «Смішний реквізит» «Кумедне відео», «Гумор каламбурних слів», журнал «Веселі шкільні історії», есе «Кумедний інцидент», тематична гумореска, вірш, веселі книги…а  тим, хто перебуває на відстані від вас, надіслати оригінальні листівки, смішні картинки з 1 квітня і прикольні гумористичні привітання.
Долучилися до веселощів і наші гуртківці «Юні журналісти»,  за допомогою спогадів минулих років, учні мали змогу змонтувати сюжетно-рольовий кінофільм «Радіємо разом».
     Незважаючи на складні події, що торкаються умов пандемії, діти вміють радіти життю та додавати піднесений настрій дорослим .
     Пам'ятайте, що в День сміху не варто серйозно ставитись до розіграшу, якщо ви на нього піймались, краще посміятися з гумористом від душі і в найнесподіваніший момент самому пожартувати над ним.

Вітаємо з днем сміху! 
Бажаємо море посмішок, чудового настрою, безперервного потоку веселих емоцій, прекрасного почуття гумору та радощів у всіх справах!
Сміх продовжує життя, так давайте жити вічно!

 Зі святом!

ВІДЕО

ПЕРЕГЛЯНУТИ ФОТО

Категорія: Свято | Переглядів: 438 | Додав: oktaviasadvari | Рейтинг: 5.0/2
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]