09:52
День Валентина!

Кохати — нові землі відкривати,
Нюанси свіжі і відтінки нові.
Кохати — це щомиті дивуватись,
Це — задихатись з подиву — любові.

Іван Драч
Як ви знаєте, День Святого Валентина — це день кохання.  В цей день можна привітати тих, кого любиш, або згадати старих друзів, з якими ти давно не спілкувався,  і просто написати знайомим, з якими хотілося б налагодити стосунки.  Адже закоханість - це одне з найбільш привабливих почуттів, які можуть опанувати розумом і серцем людини.
Саме в цей день прийнято дарувати один одному «валентинки» - вітальні листівки у вигляді сердечок, з добрими побажаннями, словами кохання, пропозиціями руки та серця чи просто жартами, які не підписують, і той, хто отримує, повинен сам здогадатися, від кого вони.
Вже майже  за тиждень  коридори нашої  школи були прикрашені малюнками, які нагадували  шкільній родині про наближення цікавого свята.  А вже з самого ранку 14 лютого шкільний колектив    позитивно і насичено святкував День святого Валентина. Учнями 9-А класу  оригінально і яскраво було прикрашено шкільні коридори символічними сердечками - «валентинками», учні 11-А   класу власноруч зробили коробку для «валентинок»,  в яку всі бажаючі мали можливість кинути свою «валентинку», адресовану  коханому або коханій.  Але найочікуванішим для учнів-старшокласників був вечір, присвячений Дню Валентина, який був насичений  конкурсами та розвагами, сміхом та щирістю.  Ведучими цього свята стали учні 9-А та 11-А, а саме Телінгер Рената та Порохнавець Дарина. В конкурсах пари змагалися на швидкість, вправність, знання компліментів та інтелектуальні здібності. Дійсно, на святі панувала дружня атмосфера, день був переповнений позитивними почуттями. На завершення святкового вечора  дівчата та хлопці танцювали на шкільній дискотеці. Всі ці  заходи говорять про те, що любов є вічною. А головне, потрібно жити за однією з Божих заповідей: «Люби ближнього свого, як самого себе.»
Категорія: Свято | Переглядів: 613 | Додав: zpzp | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]