13:46
День толерантності - це  день поваги, добра і терпіння!

Толерантність — це мистецтво жити з іншими людьми та з іншими ідеями. 
                                                 Кофі Аннан


     У рамках відзначення  Міжнародного дня толерантності та з метою формування в учнів загальнолюдських моральних цінностей, задля пропаганди принципів терпимості та розвитку толерантних настанов усіх учасників освітнього процесу 16 листопада  класними керівниками 11 та 6-Б класів Стець С.О. та  Попович М.І.  було проведено виховний захід з елементами тренінгу “Толерантність врятує світ”. 
     Старшокласники ознайомили присутніх з визначенням поняття “толерантність”, пояснювали походження цього слова та перекладом з різних мов світу, допомогли молодшим створити Дерево Толерантності, де кожна гілочка означала прояв тих рис особистості, якими має керуватися сучасна людина, щоб вміти протистояти конфліктам та бути прикладом для інших. Діти  вивчали  різні прояви цього поняття, підбирали характеристики толерантної людини, вчилися співставляти різні життєві ситуації з прикладами власної поведінки та класного колективу вцілому. 
     Наприкінці заходу учні зробили висновок, що клас - це маленька родина, і хочеться, щоб в цій родині завжди панували доброта, повага, взаєморозуміння і толерантне ставлення один до одного.
     Сподіваємося, що виховні години, які були проведені в цей день сподобались і залишили глибокий слід у душі кожного учня, допомогли зрозуміти, що таке повага, прощення, терпимість, дружба, взаємодопомога.
     Нехай День толерантності продовжується щодня, адже - це  День Поваги, Добра і Терпіння. 
                                                                   Тож будьмо толерантними!!!

ПЕРЕГЛЯНУТИ ФОТО
 

Категорія: Події | Переглядів: 204 | Додав: oktaviasadvari | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]