17:49
ДЕНЬ СВЯТОГО МИКОЛАЯ


Святий Миколаю,
Тебе ми благаємо,
Обдаруй нас теплотою, 
Ласкою та добротою,
Щастя дай нашому роду-
Українському народу!

     Настав чарівний і довгоочікуваний день - день Святого Миколая. У цей день Миколай Чудотворець ближче до нас як ніколи! В цей день він почує і зрозуміє всі наші прохання і бажання ...
     День Святого Миколая - найулюбленіше свято дітей. Вони з нетерпінням чекають пробудження, а подушечки чи черевички наповнюються подарунками. Настання свята чекають не тільки діти, навіть дорослій людині іноді хочеться повернутися в дитинство і вірити у щось незвичайно чарівне. Це свято прекрасний привід впустити в свій будинок казку і насолоджуватися нею разом з дітьми, а вони вміють це робити краще за всіх.
Така казка завітала і в наш освітній заклад. А подарувала її дітям вчитель початкових класів Садварі О.М.. У класному приміщенні за участі учнів 4-А класу відбулось літературно-музичне  дійство «Таємнича ніч Святого Миколая!». Вихованці Октавії Михайлівни підготували  цікаву святкову програму. Вчителем музичного мистецтва Копин Н.І. було підготовлено віночок прекрасних  пісень про Миколая, а керівником гуртка «Імпульс» Садварі О.М. - хореографічну композицію «Казковий янгол». Декламування тематичних віршів, інсценівки та молитви до Святого Миколая звучали для присутніх і, звичайно, саме головне - діти прохали у Святого Чудотворця здоров’я для тата і мами, собі подаруночків та щасливої долі для всієї родини  і України.
     За доброю традицією нашої шкільної родини до учнів 1-4 класів завітав «Святий Миколай». Він побажав, щоб всі присутні були  здорові, щасливі та слухняні, а на завершення дня щасливих свят та солодощі учні початкових класів отримали від голови Кольчинської селищної ради Дуб М.В. та депутатів, за що дуже вдячні учні, вчителі та батьки.
     Бажаємо всім, щоб День Святого Миколая не пройшов і повз ваш будинок і наповнив його щастям, теплотою і любов'ю!


ЗІ СВЯТОМ!

ПЕРЕГЛЯНУТИ ФОТО

ВІДЕО

Категорія: Свято | Переглядів: 390 | Додав: oktaviasadvari | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]