18:25
День Соборності України у школі

     День 22 січня 1919 року ввійшов до національного календаря, як великедержавне свято – День Соборності України.
     В знак шани та об’єднання українських земель в нашій школі під гаслом «Моя Соборна Україна знов зустрічає день новий!” було проведено різноманітні тематичні заходи, спрямовані  на реалізацію Концепції національно-патріотичного виховання школярів.
     Символічний ланцюг єднання учнів та педагогів відбувся завдяки шкільній фотовиставці, що пройшла 22 січня 2020 року під назвою «Україна – це ми !».
    Всі класні колективи 1-11 класів під керівництвом своїх наставників  активно долучились до роботи. Хочеться відзначити світлини кожного класного колективу, адже кожна робота неповторна, особлива наповнена патріотичним змістом, мріями дітей… Шкільна фотовиставка дає змогу підвищити роль фотомистецтва в освітньому процесі, за що дирекція школи щиро вдячна класним керівникам:
     Куруц О. І., Барчій Н. Є., Біланинець Л. О., Обіцькій Т. М., Садварі О. М., Мішко Н. М., Федака О. В., Свистун Г. М., Роман І. М., Желізняк М. В., Клим В. В., Шух О. Р., Дудинець Г. В., Пушкарович І. В., Алексюк К. Ю., Копин Н. І., Стець С. О., Ващенок С. С., Гасинець М. В. і Попович М. І. 
     Цього ж дня класним керівником 8-го класу Алексюк К.Ю. було проведено виховну годину  «Соборна мати Україна - одна на всіх, як оберіг», впродовж якої діти озвучували тематичні вірші, дівчатка підготували хореографічну мінікомпозицію. Присутні мали змогу переглянути змістовні презентаційні матеріали, підготовлені як класним керівником, так і учнями.
     Ми віримо, що завдяки фотовиставці територіальна цілісність України навіки залишиться непорушною. Адже вона скроплена кров’ю мільйонів незламних борців минулого століття і тих, хто і зараз веде боротьбу з ворогом, який посягнув на цілісністьнашоїдержави, на сходіУкраїни.


З Днем Соборності України!

ПЕРЕГЛЯНУТИ ФОТО


 

Категорія: Події | Переглядів: 911 | Додав: oktaviasadvari | Рейтинг: 4.2/5
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]