23:06
ДЕНЬ СМІХУ

Здавна вважалося, що втратити здатність сміятися — то велике нещастя в житті людини. У народі кажуть, що коли частіше смієшся, то більше проживеш і хворіти будеш менше. То смійтеся на здоров’я!  

Тому, квітневого дня в нашій школі під час перерв та після уроків, в коридорах нашої школи, лунав щирий іскристий сміх. А причиною цього сміху стало свято 1квітня –День гумору. Тому наша школа завзято взялась відзначати це свято, сповнене щирого українського сміху. 

Учні змагались у конкурсі на кращу першоквітневу стіннівку, де кращими себе показали учні 10-А та 10-Б класів.

Крім того, для учнів 6-х класів було організовано вікторину « Будь веселим» у формі КВК, де найдотепнішими виявились учні 6-А класу. На концерті прозвучали пісні, пародії, гуморески. За давньою традицією кожен кабінет школи отримав свою назву, яка викликає в присутніх усмішку при відвідуванні того чи іншого кабінету. Ось, наприклад, 1-А клас – «Телепузики», 1-Б клас – « Смурфики», 4-А «Єралаш», 5-А «Сімейка Адамсів», 6-А «Дикі та смішні»,Їдальня – «Пекельна кухня» та багато інших цікавих назв. У всіх, артистів і глядачів був піднесений настрій, якого вистачить до кінця навчального року.

 

Категорія: Події | Переглядів: 836 | Додав: zpzp | Рейтинг: 3.0/2
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]