18:10
День, який змінив усе…

      21 листопада в Україні відзначається День Гідності та Свободи, у який вшановують громадянський подвиг, патріотизм і мужність людей, що виступили на захист демократичних цінностей, прав і свобод людини і громадянина, національних інтересів нашої держави та її європейського вибору під час подій Помаранчевої революції 2014 року та Революції Гідності 2013-2014 років. Ці доленосні події згуртували весь український народ навколо високої мети – відстоювання незалежності України, її стабільного розвитку в європейському співтоваристві, досягнення гідного рівня життя.
     Напередодні відзначення дня Гідності та свободи в нашому освітньому закладі за участі учнів-старшокласників під керівництвом  вчителів історії правознавства Дудинець Г.В. та Пацьо А.І.  відбулися заходи щодо вшанування Героїв Майдану, а саме  урок-реквієм «Герої не вмирають… Просто йдуть…»,інформаційно -просвітницькі хвилини «Наш дух не зламати, свободу не вбити» та тематична виставка ілюстрованої  літератури,  до якої долучилися учні 10-го класу під керівництвом класного керівника Алексюк К.Ю.
     Тематичний відеоролик «Гідність та свобода- в наших серцях» був відзнятий гуртківцями «Юні журналісти»(керівник Алексюк К.Ю.), які у відео-зверненні розкрили всю суть нашої незламної сили- Незалежної України (учасники – автори учні 10 класу, продюсери та монтажери - учні 7-А,Б класів).
     Відзначаючи День Гідності та Свободи, ми сповнені гордістю за наших співвітчизників, які понад усе цінують свободу і гідність та продовжують боронити незалежність України від зовнішньої агресії.
     Перш за все, ми повинні пам’ятати, що кожного разу, коли на небі засяють зорі, за нами спостерігає Небесна сотня, яка освітлює шлях України у краще життя.


                                                        Слава Україні! Героям слава!

 

ПЕРЕГЛЯНУТИ ФОТО

 


 

 

Категорія: Події | Переглядів: 302 | Додав: innaroman1996 | Рейтинг: 1.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]