14:22
Я єсть народ, якого Правди сила ніким звойована ще не була

Тримає курс у небеса славетна сотня,
землі своєї упокоєні сини.
Горять серця, палають вільні,
Зійшла зоря, гряде нове життя...

У ці дні країна відзначає річницю Євромайдану, який започаткував Революцію Гідності. Майдан та Революція гідності потрясли не тільки Україну, а й увесь світ. Україна продемонструвала Європі і всьому світові, що українці – міцна духом волелюбна нація, яка навчилася поважати себе і яка зуміла відстояти свій демократичний вибір. Майдан став місцем правди і свободи, добра, дружби, братерства й гідності.

За нашу з Вами свободу і оновлення країни заплачено страшну ціну: своє життя віддали найкращі, більшість з них – молоді і сильні, ті, що почали тільки жити.

З нагоди вшанування подвигу учасників Революції Гідності та увічнення пам’яті Героїв Небесної Сотні вчителі Кольчинської ЗОШ I-III cтупенів, разом з представниками селищної ради та громадськості, долучилися до мітингу миру і гідності, який відбувся о 12.00 год. 20 лютого 2015 року. Вінки, квіти та поминальні лампадки було покладено до підніжжя пам’ятника-монумента Небесній Сотні, щоб підтримати воїнів-односельчан – учасників АТО, які боронять незалежність нашої держави та вшанувати пам'ять всіх загиблих, хто віддав життя за Україну!

Небесна сотня. Новітні герої України. Вони полягли за нас із вами. Їхній приклад має зупинити й тих, хто нині розпалює вже нове, інше протистояння.

Нові часи, нові завдання, нові вимоги… Незалежність України дає можливість кожному з нас стати справжнім господарем своєї землі. Сьогодні ми є свідками великих перетворень, що відбуваються в нашій країні. МИ – майбутнє України.

Тож своїми знаннями, працею, здобутками прославляймо, її! Будьмо гідними своїх предків, бережімо волю і незалежність України, поважаймо свій народ і його мелодійну мову. Шануймо себе і свою гідність, і шановані будемо іншими!

Категорія: Події | Переглядів: 643 | Додав: директор | Рейтинг: 5.0/2
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]