10:44
День Європи – день миру та єдності у Європі!

     Щорічно у третю суботу травня в Україні відзначають День Європи. Для українців  – це особливий день, адже Україну та ЄС єднають спільні цінності, історія та культура. 
     Саме тому, з метою поглиблення знань учнів про Європу, формування європейського світогляду, сприяння поширенню знань про Європейський Союз, підвищення громадянської та політичної культури  у  нашому освітньому закладі пройшли заходи, присвячені до   Дня Європи в Україні.        
     Учні 5 - Б кл. мали змогу переглянути  відеофільм «Тур столицями Європи», а також  разом з класним керівником Попович М.І. було проведено засідання круглого столу на тему: «Європейські цінності в Україні». 
     Під керівництвом класного керівника Желізняк М.В. було представлено  твори-роздуми «Що означає бути європейцем» за участі учнів 6-Б класу. А також цікаво та змістовно школярі мали змогу створити колаж « Я поділяю європейські цінності» 
     Серед учнів 6-х класів  відбувся конкурс малюнків «Крок до Європи». Лашкевич Т.М., класний керівник 6-А класу, провела  бесіду на тему євроінтеграції України. Школярі згадали, яку ціну заплатив український народ за свій європейський вибір та чому потрібно прагнути стати справжнім європейцем, адже це – шлях до добробуту країни та її громадян.
     Вчителями іноземних мов впродовж 13-14 травня було проводено тематичні інформаційно-просвітницькі хвилини «Відкриваємо Європу разом» та інтернет-уроки  «Крокуючи країнами Європи».
День Європи – чудовий привід висловити підтримку Європейському Союзу та сформувати позитивну думку у населення щодо вступу України до ЄС.

Зі святом ВСІХ!

ПЕРЕГЛЯД ФОТО
 

Категорія: Події | Переглядів: 231 | Додав: oktaviasadvari | Рейтинг: 5.0/2
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]