13:54
Цілую, мамо, твої руки!

    У останній місяць весни, у травні, коли земля вбирається квітами, Україна відзначає світле свято – День матері.

     Жінка у всі часи була особливим витвором Всевишнього. Жінка – загадкове створіння. Загадка її в материнстві. Життя на землі було, є і буде завдяки матерям. Саме вони наповнюють наше життя духовною силою, допомагають осягнути вічні цінності.

     У нашій школі традиційно щороку проводяться різноманітні заходи , присвячені Дню матері.

     Цьогоріч учні 6-А класу разом з класним керівником Сидор М.Ф. підготували святкову програму «Мамо, з тобою про сокровенне…». Були запрошені мами дітей, дирекція школи, класні керівники і, звичайно, діти.

     Розпочався захід з легенди про матерів, які є для своїх дітей ангелами-охоронцями. Цікавою була інсценівка «Мати і донька», підготована Швалагін Іриною та Паллаг Юлією, учнями 7-А класу. Також класним керівником 6-А було проведено цікаві конкурси «Я знаю про маму все», «Найкраще слово про маму», «Музичне привітання». Усім сподобалися танцювальні номери «Сучасні діти», «Мамо, сьогодні усе для тебе». Звичайно, що діти також привітали усіх присутніх мам віршованими рядками. Учні створили фотогалерею «Життя моєї сім'ї».

     З вітальним словом до найрідніших на світі –матерів звернулася директор школи Удут Х.В., яка щиро подякувала батькам за виховання своїх дітей, за порозуміння та співпрацю зі школою. Слова вдячності були також адресовані класному керівнику Сидор М.Ф., яка щодня вчить своїх вихованців поваги, ввічливості,турботи та любові до найсвятішої людини –мами.

     На світі багато мам, і в кожній є щось особливе. Та найголовніше і найцікавіше, що їх об’єднує, є неосяжна любов до своїх дітей. Вона читається в їх очах, вона живе в їх серцях.

     Дорогі наші матері, ми ще і ще раз від усього серця вітаємо Вас з цим прекрасним та зворушливим святом, святом вічності, святом поколінь…Бажаємо Вам добра і здійснення сонячних материнських мрій та надій. Радості Вам та безмежної вдячності від дітей, терпіння та любові!

Переглянути фото

Категорія: Події | Переглядів: 515 | Додав: zpzp | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]