18:47
Буквар, прощавай!

Благословенна та ясна година,
коли Буквар бере до рук дитина...

     Яка це відповідальна мить! З цього часу в житті дітей розпочинається новий період, бо Буквар — це перша сходинка у великий світ  знань, книга, з якої починали всі. 
     Традиційне шкільне свято - свято Букваря - відбулося в учнів перших класів Кольчинської ЗОШ І-ІІІ ступенів, з нагоди якого зібралися гості – вчителі, учні, батьки та рідні. Перед присутніми розгорнулося святкове дійство, організоване класними керівниками Юско Г. В. та Мельник О. М. Казкова атмосфера, жарти, веселі пісні, загадки не залишили байдужими нікого. Маленькі артисти запросили всіх у чарівний світ казки «Пан Коцький», розіграли історію, яка трапилась з буквами (п'єса «Витівки помилки»), допомогли Незнайкові відгадати загадки від кожної літери  алфавіту, щоб  «врятувати» Буквар, представили веселу абетку, багато діти розповідали як вони Буквар вивчали, а скільки веселих пісень заспівали!
     У гості до першокласників завітали й нові  друзі: Читанка, Математика, Рідна мова і мудра Сова, якій діти пообіцяли навчатися лише на «відмінно». Щирі слова вітання для першокласників пролунали з уст директора школи Удут Х. В..   
     Подякували першокласники не лише Букварикові, а й своїм батькам. Це вони ділили їх перші невдачі, щасливі сльози, перші радощі і перемоги, коли вчилися читати і писати літери. Діти подарували матусям і татусям медалі «Феї мудрості та терпіння, душі дитячої розуміння».
     Свято Букваря закінчилося, але шлях до знань тільки розпочався, тому перша книжечка роздала дітям пам’ятні настанови :«Попереду у тебе, друже, нові цікаві подорожі, візьми з собою Терпіння і Наполегливість, потоваришуй із книгою – і тебе чекатимуть  дивовижні пригоди…».

Переглянути фото


 

Категорія: Свято | Переглядів: 544 | Додав: zpzp | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]