05:34
Бібліотека була, є і буде…

      Ми вітаємо та підтримуємо всіх людей в їхній любові до книги, до читання.

      Шкільна бібліотека…

     Саме в ній дитина вперше знайомиться із самостійно прочитаною книгою, вчиться вибирати для себе одну найкращу з величезної кількості, які її оточують. Саме до неї поспішає і молодий, і досвідчений вчитель, щоб знайти в книгах мудрість великих педагогів.

     Відкриваючи вересневий календар знаменних дат і подій, слід відмітити дві: Всеукраїнський день бібліотек і 170-річчя з дня народження І.Карпенка-Карого.

     «До мудрої країни – книжкової родини» - під таким гаслом пройшло свято в нашій бібліотеці під керівництвом завідуючої Фізер Наталії Василівни.

     Незабутньою стала зустріч першокласників з розмаїттям казок та оповідань, а  весела вікторина «Живе чудо казки» підняла всім настрій.

     Цікавою була виставка «Великі педагоги минулого». З нагоди відзначення 170-річчя з дня народження великого драматурга І.Карпенка-Карого, учні 5 – 8-х класів мали змогу познайомитися з його творами та п’єсами. Учні-старшокласники  підготували змістовні реферати на цю тематику та розгадували кросворди.

     Не залишились байдужими до цього свята і вчителі: з цікавістю гортали сторінки нових надходжень, а саме збірку поезій, сатир та байок «Пора кривавих сліз» Юрія Шипа та інших.

     Бажаємо всім товаришувати з бібліотекою, з книгою.

Будь ласка, заходьте, скоріше заходьте,

Усе, що цікавить – шукайте, знаходьте!

Переглядів: 422 | Додав: Svitlana | Рейтинг: 3.7/3
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]