20:20
Тиждень безпеки дорожнього руху

     Кожна дити напочуває себе у безпеці тоді, коли знає, як правильно діяти у тій чи іншій екстремальній ситуації. Сьогодні, навчаючи дітей правилам дорожнього руху, ми закладаємо надійний фундамент знань на майбутнє.
     З метою посилення профілактичної та роз’яснювальної роботи, підвищення рівня культури поведінки дітей на дорогах з 12 по16 листопада 2018 року у школах району пройшов Тиждень безпеки дорожнього руху.
    Напередодні тематичного тижня учні гуртка «Юні журналісти» з координатором Масаловою М.І. створили відеопрезентацію «Люби життя – будь уважним на дорозі». Це однохвилинне відео дає змогу зрозуміти школярам, що потрібно бути надзвичайно уважним при переході дороги – без навушників, не дивитися на екран гаджета, тощо. Це ті проблеми, які зараз є актуальними.
     Класними керівниками з 12.11 по 16.11 проведено години спілкування з вивчення правил дорожнього руху «Наша безпека в наших руках». У 1-11 класах медсестрою школи Стаматієвою Д. С. була проведена інформаційно-навчальна бесіда «Вчимося основам першої медичної допомоги», під час якої діти відпрацьовували прийоми надання першої допомоги при нещасних випадках у ДТП. Загалом протягом тижня проводилось багато й інших заходів у формі театралізованого дійства, турнірів, змагань, конкурсів тощо, де учні могли не тільки дізнатися для себе щось нове, а й продемонструвати наскільки ж вони вже на сьогодні обізнані з правилами дорожньо горуху. Між учнями 5-10 класів був проведений конкурс стіннівок «На дорозі небезпечно, бути обачним є доречно».
     Змістовною була і робота педагогів для учнів початкових класів. Так, у 1-2 класах проведено гру-змагання «Цікавий експрес», а на дітей 3-х класів чекала вікторина «Уважний пішохід». Крім того, вихователі груп  продовженого дня залучили  учнів молодших класів переглянути мультимедійні фільми «Уроки обережності» та позмагатися у конкурсі на кращу розмальовку «Азбука безпеки».
     Отже, Тиждень безпеки дорожнього руху - це сім днів масштабних та інформативних заходів, націлених на підвищення обізнаності та усвідомлення кожним найгостріших проблем безпеки дорожнього рух. Бережіть своє життя та життя інших, дотримуйтесь правил дорожнього руху, будьте обачними. 

ПЕРЕГЛЯНУТИ ФОТО
 

Категорія: Тематичні тижні | Переглядів: 430 | Додав: zpzp | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]