18:27
Андріївські вечорниці

     Є у нашого народу чудова традиція - святкувати вечорниці. Віддаючи шану минувшині, беручи все найкраще у нашого сьогодення. З метою збагатити знання учнів про народні традиції, а також розвивати творчі,акторські здібності дітей.

     13 грудня 2018 року, під керівництвом вихователя ГПД №3 Алексюк К. Ю., було проведенно виховне заняття “Андріївські вечорниці”.В ході інсценізованої програми учні 3 -х, 4 -х класів мали змогу дізнатися, що на вечорницях ми відроджуємо те найдорожче, що є в нашого народу, його пісню, мову, історію,звичаї.
     Під час інсценізованої програми учні 3-х ,4-х класів демонстрували сценку “Господиня і дівчата”. Було проведено також конкурс між дівчатами “Смачний вареник” та змагання між хлопцями в українському народному танці “Гопачок”.  Присутні мали змогу прослухати українську жартівливу пісню “Грицю, Грицю до роботи”, у виконанні дівчат 3-х, 4-х класів
     Учням дуже сподобалося під час виховного заняття поринути в давні часи та згадати звичаї і обряди нашого народу, а вихователеві групи -  виховати любов до однієї із цікавих та загадкових традицій українського народу, а саме Андріївських вечорниць.

ПЕРЕГЛЯНУТИ ФОТО

Категорія: Події | Переглядів: 467 | Додав: zpzp | Рейтинг: 5.0/3
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]